Imatge de Pablo Motos amb cara de preocupació a El Hormiguero

Pànic a El Hormiguero en veure que el seu convidat és atac i gairebé es desmaia

Pablo Motos no es creia el que estava passant al plató d''El Hormiguero' en directe

Pablo Motos ha esdevingut un dels periodistes més valorats de l'actualitat. I tot gràcies als més de deu anys que porta dirigint el programa més vist de la història d'Espanya. De fet, ha estat ell mateix qui ho ha explicat més d'una vegada: la seva vida no ha estat fàcil així com tampoc els seus inicis en el programa de les formigues.

Primer pla de Pablo Motos mig somrient
Pablo Motos, al plató d''El Hormiguero'| GTRES

La infància de Pablo Motos no ha estat fàcil

Però cal remuntar-se a molts anys enrere per entendre la veritable història de Pablo Motos. El periodista va néixer a València, en un dels entorns més humils possibles.

Tant és així que el seu pare, per la cara de pena que el caracteritza des de ben petit, el portava a vendre revistes de ganxet. I és que la finalitat no era altra que fer pena i aconseguir més diners per cada venda.

Però d'això ha passat molt de temps i encara que els segueix recordant, el pitjor va arribar quan el presentador d''El Hormiguero' va estar a punt de ser detingut.

Pablo Motos, a punt de ser detingut

Tot i que va créixer amb la mateixa cara de pena, el cert és que Pablo «era un gamberro», ha confessat més d'una vegada. Tant és així que, en una de les seves etapes més complicades, va arribar a témer per la seva vida.

Actes vandàlics com robar a casa i després vendre els objectes van estar a punt de portar-lo a la presó. Afortunadament, el temps va passar i Pablo Motos va créixer, però el seu salt a la fama tampoc no va ser gens fàcil.

Pablo Motos visiblement emocionat en recordar la mort de la seva mare
Pablo Motos va estar a punt de ser detingut i arrestat per la policia | GTRES

El salt a la fama de Pablo Motos

No és la primera vegada que el presentador explica com va ser la seva vida professional fins a arribar a ser presentador d''El Hormiguero'. El seu èxit a la ràdio el va fer començar a 'Radio Requena', i és que el to humorístic així com la seva veu el van portar a fitxar en altres mitjans de comunicació, també de ràdio.

No obstant això, el seu èxit a la televisió va arribar en el moment en què li van oferir ser coordinador de guions al 'Club de la Comedia'. Allà va començar tot.

Pablo Motos a 'El Hormiguero'
Pablo Motos entrevistant Cristina Pardo al plató d''El Hormiguero' | Antena 3

Tot i que va tenir diversos intents de crear la seva pròpia empresa, no va ser fins a l'arribada d''El Hormiguero' quan va arribar a la fama. Tanmateix, començar un nou programa no va ser una tasca fàcil.

Això sí, amb els anys ha aconseguit que el programa es consolidi com un dels més vistos. Sí, ja que és orgull el que sent quan la població espanyola espera veure les formigues mentre sopen.

El programa més complicat de Pablo Motos a 'El Hormiguero'

No és la primera vegada que Pablo Motos mostra els rituals a l'hora de començar els programes. És més, la seva superstició l'ha ajudat perquè tot li vagi bé, encara que no sempre el directe ha sortit com ha volgut. De fet, només cal recordar un dels últims programes en què Pablo Motos es va veure obligat a parar el directe.

El convidat, a la vora del desmai

Encara que no sol ser gaire habitual, les 'celebrities' que acudeixen al plató d''El Hormiguero', per molt famosos que siguin, també tenen les seves patologies. Un exemple, que és difícil d'oblidar, és Jordi Évole, a qui se l'ha pogut veure patint un atac de riure alhora que perdia el coneixement.

Doncs això va ser més o menys el que li va passar a Leo Harlem. I és que va ser tan gran l'atac de riure que li va fer durant una de les proves del programa que Pablo Motos va arribar a espantar-se.

Imatge de Pablo Motos entrevistant Leo Harlem a El Hormiguero
Pablo Motos entrevistant Leo Harlem al plató d''El Hormiguero' | Atresmedia

«Li està donant un Évole», cridaven al plató. Però, afortunadament, tot va quedar en un ensurt i l'humorista es troba en molt bones condicions.