Concursants de Supervivientes 2020

Pànic a 'Supervivientes': Jorge Pérez s'ofega en directe

El concursant del 'reality' ha patit un incident sobtat

Pocs minuts abans de començar la gala de 'Supervivientes', els concursants van disputar una prova en equips per a aconseguir una mica de menjar. En aconseguir la recompensa, Lara Álvarez els va obsequiar amb una pota de xai que havien d'anar mossegant amb una sola condició: fer-ho amb un temps estipulat i sense utilitzar les mans.

Això acostuma a generar molta d'ansietat en els concursants que aprofiten els segons per a engolir menjar, empassant-se menjar per sobre de les seves possibilitats. En aquesta ocasió, Jorge Pérez ha patit un angoixant contratemps en directe quan de cop s'ha ennuegat i ha començat a ofegar-se davant la presència dels seus companys.

Lara Álvarez li ha preguntat si estava bé però, després de no obtenir resposta, la presentadora s'ha començat a posar nerviosa, demanant els altres concursants que l'ajudessin.

Va quedar en un ensurt

Seguidament, Lara Álvarez ha retornat la connexió a plató perquè segons més tard Jorge Javier Vázquezexpliqués que Jorge ja es trobava bé i que es tractava d'un incident sense importància, del qual el concursant s'estava recuperant. No és la primera vegada que aquesta prova resulta en problemes entre els concursants. Abans de Pérez, altres han patit situacions semblants al seu, que, per sort, mai han acabat arribant a més.