IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els col·laboradors de Telecinco, espantats per uns missatges que fan saltar les alarmes

Han exposat públicament les amenaces que estan patint

Col·laboradors de 'Viva la vida'
Molts col·laboradors del programa de Telecinco estan sent amenaçats | CatalunyaDiari

L'exconcursant de 'Supervivientes' i col·laborador de 'Viva la Vida', José Antonio Avilés, està sent un dels protagonistes indiscutibles en les últimes setmanes. Ell mateix ha reconegut públicament la gran quantitat de mentides que ha dit al llarg de la seva carrera professional, cosa que ara està portant molts problemes als seus companys de feina. 

En els últims dies, alguns col·laboradors del programa 'Viva la Vida' estan rebent amenaces molt contundents per culpa, indirectament, del tema de José Antonio Avilés. Una de les persones més afectades ha estat Isabel Rábago, que ha rebut correus electrònics ofensius i molt greus, els quals no ha dubtat a denunciar davant la Guàrdia Civil. Una suposada víctima de les estafes d'Avilés ha volgut atacar a Isabel Rábago, dient-li coses com «Vaig a per tu, zorra».

Per altra banda, el mateix José Antonio ha reconegut que està molt preocupat perquè no para de rebre missatges molt perillosos per part d'un home a través d'Instagram. 

Les amenaces a Avilés

José Antonio Avilés
José Antonio Avilés dona a conèixer les amenaces que rep | CatalunyaDiari

El jove ha explicat a la presentadora del programa, Emma García, que en un primer moment no va donar molta importància als missatges que rebia. No obstant això, després es va començar a preocupar arran del caire que aquests havien pres. Algunes de les paraules que li han arribat a Avilés han estat: «Com et trobi pel carrer et mataré, t'esquarteraré, et posaré el cap en sorra», entre altres. 

Segons explicava Avilés, els missatges no venen per part d'un perfil fals, sinó que es tracta d'una persona molt activa a les xarxes socials a la qual es pot identificar. També ha afegit que hi ha un personatge reconegut de la televisió que va rebre amenaces per part d'aquest mateix individu fa un temps. 

A part dels missatges d'aquest personatge, Avilés ha reconegut que altres perfils també l'amenacen de forma seriosa. «Et penjaré d'un arbre cap per avall i et donaré cops de destral a les cames i a les costelles», o «Quines ganes d'escopir-te a la cara tinc, tros de xoriço!», són alguns dels missatges que li arriben.

El col·laborador assegura que encara no ha denunciat aquestes amenaces perquè està complint amb la quarantena obligada pel coronavirus després d'haver tornat d'Hondures. Tot i això, té clar que posarà aquesta situació en mans de la justícia com més aviat millor. 


Comentaris

envia el comentari