Isabel Pantoja: «No accepto la vida de Chabelita»

La cantant va plorar en directe durant la seva trucada sorpresa a 'Sálvame'
Isabel Pantoja no accepta la vida de la seva filla Chabelita | GTRES

 

El passat divendres 14 de setembre es va fer una trucada durant el programa de 'Sálvame' que es pot qualificar d'històrica, ja que ni menys ni més va ser feta per la mateixa Isabel Pantoja. La cantant va contactar amb el plató de Telecinco per posicionar-se respecte a tot el tema que envolta Chabelita i la seva entrada al 'reality' de 'Gran Hermano VIP 6'. A més, també va deixar molt clar que la seva filla no comptava amb la seva aprovació, una declaració que va sorprendre molt als col·laboradors de Telecinco.

 

Però la trucada no va ser tan fàcil, ja que Isabel Pantoja va dir que només parlaria amb Carlota Corredera. Només a la presentadora li va voler confessar que no acceptava «la vida que havia pres la seva filla» Chabelita i, a més, que tot era culpa de la seva parella, ja que segons va explicar «el que passa és que està amb una persona que no és bona persona».

 

Unes declaracions que donaran de què parlar

Isabel Pantoja va afegir que «no compartia» la decisió d'entrar a ‘GH VIP’ de la seva filla Chabelita i, a més a més, tampoc pensava asseure's en cap plató de Telecinco: «He entrat per telèfon gratuïtament, però perquè m'assegui al plató no hi ha zeros en aquesta cadena perquè tinc per a tothom».

 

És més, la cantant no va dubtar en atacar també a tots els col·laboradors del programa que sempre critiquen la seva filla i ho va fer amb unes declaracions que donaran corda per molts dies: «Totes les que estan assegudes tenen filles. No escupin cap a dalt perquè els caurà damunt».

 

També va repartir les seves opinions sobre una altra persona a la qual «no va voler nomenar», però estava clar que es referia a Dulce, la mainadera de Chabelita. Li va demanar que s'atrevís a explicar el que va fer i que Isabel Pantoja va qualificar d'una «violació de domicili», ja que «va vindre a Cantora a les 12 de la nit i va saltar la reixa».

 

D'ella també va sentenciar que «L'he tractada com si fos de la meva família, li vaig pagar una operació de nas perquè estava complexada i em vaig gastar mig milió de pessetes. I ara es fica a casa de la meva filla per viure d'ella».

 

Isabel Pantoja va sorprendre trucant a 'Sálvame' | Telecinco
 

Isabel Pantoja a Carlota Corredera: «De dona a dona»

Isabel Pantoja va convidar a Carlota Corredera, durant la seva conversació en directe, a anar a Cantora, amb una única condició: «Sense gravadores, de dona a dona». A més a més, també va parlar amb Chelo García Cortés i va admetre que havien sigut «molt bones amigues» i que «es retrobaran quan estigui recuperada».

 

Finalment, Terelu Campos li va preguntar a Isabel Pantoja d'una manera molt hàbil si estaria disposada a fer una entrevista «cara a cara» amb la seva mare María Teresa Campos com una manera d'acomiadar la seva carrera professional. La cantant no ho va dubtar i va acceptar, però també va dir que «això val molts diners, ja que les dues són unes estrelles».

 

Chabelita va aparèixer 'GH VIP' amb una samarreta dedicada a la seva mare | Telecinco