Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile accepta les exigències de Rocío Carrasco i comunica l'acomiadament

Rociíto s'ha trobat amb el rebuig d'una companya de 'Sálvame'

Rocío Carrasco ha tornat a Telecinco amb una nova polèmica pel mig. Després d'actuar al Sálvame Mediafest, Lydia Lozano no dubtava a criticar la protagonista del moment. I carregava contra ella de la pitjor manera, al·legant que no pinta res al programa, a més que no la considera la seva companya.

«Què c*** pinta aquí Rocío Carrasco», deixava anar implacable Lozano sobre la seva presència al Mediafest. «Jo vaig dir: 'ah, cantarà? Si no és de Sálvame', vaig pensar que només era gent del programa».

Rocío Carrasco discutint amb Lydia Lozano
Rocío Carrasco i Lydia Lozano discutint a 'Sálvame'. | Mediaset
 

«Li ho vaig dir a Óscar Cornejo. Ho vaig dir després de cantar, no tinc res a amagar. Jo vaig dir que creia que havia quedat segona perquè, per a mi, Rocío Carrasco no és de Sálvame», explicava als seus companys.

«És una persona que ha fet una docusèrie i de la qual n'hem parlat», afegia.

«Per mi era un festival de Sálvame, si em dieu que forma part de l'univers de Sálvame doncs benvinguda. Però ella ha estat el personatge. A mi no em sobrava, però no entenc que hi sigui, tampoc vaig entendre que desfilés a la Sálvame Fashion Week», carregava Lydia contra la dona de Fidel Albiac.

Captura de Lydia Lozano abandonant el plató de 'Sálvame' seguida de María Patiño i Rocío Carrasco.
Lydia Lozano abandonant el plató de 'Sálvame', seguida per Rocío Carrasco i María Patiño. | Mediaset
 

Pel que sembla, la raó de les seves discrepàncies rau en els conflictes legals que ha tingut amb l'advocat. «Fidel m'ha denunciat moltes vegades, jo ho he passat molt malament», es lamentava.

Després de les seves paraules, Rocío Carrasco i Lydia es trobaven cara a cara al plató de Sálvame, donant lloc a un fort enfrontament.

«No creus que la que hauria d'estar nerviosa davant teu, soc jo i no tu», comentava la periodista. «Jo no tinc cap mena de problema amb tu, nosaltres el vam tenir en una altra ocasió que vas dir una cosa que era mentida, tot i tenir aquest problema, jo t'he tractat sempre amb respecte i amb afecte», responia Carrasco d'allò més tranquil·la.

L'enfrontament entre Rocío Carrasco i una col·laboradora que posa en risc la seva feina

«En el fons, m'ha fet gràcia, em sembla una mica infantil», apuntava. La filla de 'La más grande' deixava clar que Lozano «té dret a voler compartir o no voler compartir, o a considerar-me o no».

«Si considera el programa Sálvame, jo ara com ara no soc la seva companya. Però, si el terme companya s'estén a empresa i cadena, sí que ho soc», assegurava.

Per tant, ha defensat el seu dret a participar en el Mediafest o qualsevol altre programa de la cadena.

Imatge de Rocío Carrasco desfilant com a model a la Sálvame Fashion Week 2022
Rocío Carrasco estava molt elegant a la 'Sálvame Fashion Week'. | Telecinco
 

«Ella pot tenir la seva opinió i dir el que consideri. A mi la veritat és que m'importa força poc», assegurava Carrasco.

«Els temes legals és l'única forma en què ens hem pogut defensar de coses que no són veritat i que ella ha dit. Però traient això, no tinc cap mena de problema», argumentava respecte a la demanda a què es referia Lydia.

I recordava les disculpes de la periodista després d'escoltar el seu testimoni. «És molt més vàlid el canvi d'actitud que demanar perdó a algú. És molt més significativa la demostració que el sol fet de demanar perdó», sentenciava.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano ha criticat la presència de Rocío Carrasco a 'Sálvame'. | Europa Press
 

Aquest moment era tan tens que la col·laboradora acabava abandonant el plató entre llàgrimes.

«Jo fins aquí he arribat, fins aquí. Jo he viscut situacions en què no m'he sentit bé i crec que després d'això jo m'he comportat bé», explotava Lydia.

«Me'n vaig, això que és, ja està bé. No es pot tenir confiança amb ningú d'aquest plató, me'n vaig a casa meva», expressava dolguda.

▶️ El inevitable destino de Sálvame y sus colaboradores en Telecinco