Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile aconsegueix el retrobament més esperat i ja hi ha data a Telecinco

Paolo Vasile espera aconseguir audiència amb el cara a cara de dos dels rostres més coneguts de la cadena

Paolo Vasile porta uns mesos d'autèntica voràgine al capdavant de 'Mediaset'. No només ha hagut d'acomiadar Paz Padilla, sinó que també ha vist com alguns espais no han aconseguit l'èxit esperat. Precisament aquesta baixada d'audiència ha fet que ara intenti reflotar-la amb un retrobament imminent.

Ens estem referint que Marta Riesco i Rocío Flores tornaran a veure's les cares en un plató. Així, després d'haver trencat la seva amistat arran de la relació de Riesco amb Antonio David, pare de Rocío Flores, de nou seran companyes. I és que la filla de l'exguàrdia civil ha fitxat pel programa 'Ya son las ocho', on la reportera treballa.

Primer pla de Rocío Flores.
Paolo Vasile espera que el fitxatge de Rocío Flores augmenti l'audiència de Telecinco | Instagram: rotrece

Paolo Vasile és coneixedor del conflicte entre Rocío Flores i Marta Riesco

El conseller delegat de 'Mediaset' sap tot el que passa al seu grup, i per aquest motiu té clar que les dues joves esmentades no tenen relació. És cert que eren amigues i companyes a 'El programa de Ana Rosa', però l'idil·li entre Riesco i Antonio David va dinamitar la seva complicitat i bona relació.

Tant és així que la primogènita va declarar públicament: «No vull saber absolutament res ni d'ella ni del meu pare ni de la relació que tinguin. No en vull parlar i no me'n pronunciaré». Fins i tot va arribar a manifestar que «la que m'ha pogut trair en una amistat ha sigut Marta».

Fotomuntatge de Marta Riesco i Rocío Flores
Marta Riesco i Rocío Flores van trencar la seva amistat | Catalunya Diari

Les paraules de Flores van ser molt contundents i dures contra la seva nova madrastra. No obstant això, aquesta en tot moment va intentar 'treure ferro a l'assumpte' i posar una mica de pau. Així, va declarar: «Per a Rocío només tinc bones paraules, soc aquí per quan em vaig necessitar i sempre estaré per a ella».

A això va afegir: «Crec que el millor és que passi el temps, el temps posarà tothom al seu lloc, les coses no cal forçar-les. Jo en penso coses meravelloses. L'amor mai és dolent».

«Estic feliç, sento que no tothom se n'alegri, però estic contenta. L'amor és amor», professava als quatre vents.

Paolo Vasile i el retrobament inesperat a Telecinco

Tot i la nul·la relació entre aquestes dues col·laboradores de Telecinco, ara hauran de tornar a estar cara a cara. El motiu és que Rocío Flores ha fitxat pel format en què Marta treballa a les tardes: 'Ya son las ocho'. Un espai que pertany a la mateixa productora que 'El programa de Ana Rosa'.

Ahir va ser quan la presentadora de l'esmentat format vespertí, Sonsoles Ónega, va donar la notícia. Per això es preveu que el cara a cara entre les dues dones d'Antonio David es produeixi aquests propers dies. Una situació que segur que genera molt 'morbo' entre l'audiència.

Això sí, el fitxatge de la jove no ha deixat indiferents els seus companys, que tenen diverses opinions respecte a això. Així, per exemple, Gloria Camila, la seva tia, està encantada de compartir plató. De fet, ho va deixar de manifest dient: «Em sembla molt bé, la veritat».

«L'estimo amb bogeria i està bé que estigui en aquest espai, on som un bon grup tot i tenir algunes vegades diferències. Ens portem força bé, és un grup alegre i no anem a fer mal a ningú», opinava.

Primer pla de Marta Riesco.
Marta Riesco està vivint unes setmanes complicades. | GTRES

D'altra banda, tan encantada no semblava estar Alexia Rivas, que no té bona relació amb Flores. Per aquest motiu va manifestar: «No voldrà que estigui amb ella al plató. Potser prefereix coincidir amb altres persones».

Així tot, què pensarà Riesco sobre la seva nova companya? Doncs, caldrà esperar per sortir de dubtes.