Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile adverteix que la fi del programa està a prop després del que ha passat

Paolo Vasile podria prendre represàlies

Paolo Vasile vol salvar Mediaset de les pèrdues econòmiques que amenacen des de fa mesos Telecinco. Al conseller delegat no el convencen les dades dels últims mesos i ha pres decisions dràstiques per evitar l'enfonsament total. Als canvis de programació se n'han sumat alguns que han tingut lloc internament.

Dilluns passat 1 d'agost, Vasile va ser testimoni de la sublevació del programa estrella de la cadena. Els col·laboradors de Sálvame es van voler mostrar el seu descontentament amb l'última decisió del seu cap suprem. L'equip de perruqueria i maquillatge va ser acomiadat «sense possibilitat de negociació» i els col·laboradors de Jorge Javier es revoltaven en directe.

Paolo Vasile, traït per qui menys s'esperava

Paolo Vasile dirigeix Telecinco d'una manera molt exigent. Ell és el màxim responsable de Mediaset i de qui depenen els centenars de treballadors que es troben a càrrec seu. Però com qualsevol empresari, en els pitjors moments qui té més a perdre són aquells que, precisament, fan que el negoci funcioni.

Telecinco no travessa el seu millor moment i fa un temps que els canvis són més que visibles. Programes que canvien d'horari, presentadors que desapareixen, espais que deixen d'emetre's, tot s'hi val per intentar recuperar l'audiència.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile és testimoni de la sublevació en directe dels col·laboradors de 'Sálvame'. | GTRES
 

Tot i això, el que es desconeix són les decisions que es prenen i que afecten de manera interna altres àmbits. Per això va sorprendre veure els col·laboradors de Sálvame al mig del plató fent un al·legat a favor dels 18 treballadors que havien estat acomiadats.

Paolo Vasile ha decidit deixar al carrer tot l'equip de maquillatge i perruqueria perquè sigui una empresa externa qui prengui el relleu. Una decisió que no ha estat ben rebuda pel programa de les tardes de Telecinco.

Foto d'alguns col·laboradors de 'Sálvame' a plató.
Paolo Vasile ha estat criticat per acomiadar fins a 18 treballadors. | Mediaset
 

Lydia Lozano era la primera a pronunciar-se, enviant «un petó molt fort a maquillatge, so, direcció, producció». Unes paraules que van ser recollides per Terelu, que també es posicionava al costat dels seus companys. «Tot el nostre suport al millor equip de professionals de maquillatge i perruqueria, teniu el nostre afecte i el nostre suport», recalcava.

Paolo Vasile està disposat a tot

Paolo Vasile s'ha guanyat l'animadversió de gran part de la plantilla de Telecinco. Les seves decisions no passen desapercebudes i s'han arribat a fer-se públiques, deixant-lo en molt mal lloc.

Mercedes Milá va ser la primera a anunciar públicament el seu malestar durant l'homenatge a Rocío Jurado. Davant de milions de persones, va denunciar l'acomiadament dels treballadors de sastreria, enviant-los tot el seu suport.

Ara és maquillatge i perruqueria el següent a la llista d'acomiadaments de Paolo Vasile, amb 18 famílies que s'han quedat sense feina. A més, per si no n'hi hagués prou, s'ha pres la decisió en plenes vacances «sense possibilitat de negociació i amb efecte immediat».

Recordem que aquest departament ja va patir una reducció amb motiu de la pandèmia. Només eren maquillats els presentadors, una cosa que va provocar un gran descontentament entre els col·laboradors.

Fotomuntatge del plató de Sálvame i el rostre de Paolo Vasile
Paolo Vasile prepara la seva venjança després de ser traït en directe. | CatalunyaDiari
 

«No ens maquillaran a ningú perquè és el que han decidit des de dalt, només passa en aquesta cadena a Espanya», denunciava Lydia. A partir d'ara, serà una empresa externa l'encarregada de dur a terme el maquillatge i perruqueria dels presentadors i col·laboradors de Telecinco i Cuatro.

Un fet que ha deixat sense feina gairebé 20 professionals que han estat durant molts anys al costat dels famosos. «Han suportat les nostres llàgrimes, han estat en els nostres moments bons i els dolents, i ens han aguantat a tots», comentaven a Sálvame.

▶️ Kiko Matamoros, preocupado por la salud de su hija

Segur que aquesta revolta no li haurà agradat gens a Paolo Vasile, qui podria venjar-se dels col·laboradors durant els pròxims dies.