Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile s'assabenta que els rumors als passadissos de 'Sálvame' eren certs

L'última decisió de Paolo Vasile li podria portar conseqüències greus

Paolo Vasile va prendre recentment una decisió que va posar Telecino potes enlaire i que ara podria portar-li conseqüències. Feia temps que circulaven rumors pels passadissos de la cadena fins que finalment Mediaset els ha confirmat.

Ara, després de conèixer-se obertament el darrer moviment del conseller delegat, un nou enemic amenaça la productora. Les reaccions no han trigat a arribar i un nou front s'obre per a Vasile.

Paolo Vasile es prepara per a tot allò que ha de venir

Era un secret de domini públic. Paz Padilla ja no formava part de Sálvame arran de l'enfrontament que va protagonitzar amb Belén Esteban. Feia mesos que la gaditana no encaixava a l'espai de Telecinco i al final tot va acabar esclatant.

Aquell 20 de gener el programa va viure la seva tarda més complicada quan es van rescatar les polèmiques declaracions de Paz sobre el virus. Paolo Vasile està molt conscienciat amb la pandèmia i ha procurat que el missatge de responsabilitat traspassi les pantalles. Per això les opinions de la humorista no li van agradar gens.

Paolo Vasile i Paz Padilla
Paolo Vasile va acomiadar Paz Padilla. | CatalunyaDiari
 

Començava a forjar-se un malestar palpable entre els passadissos que va acabar explotant i provocant que la presentadora abandonés el plató. Després d'uns mesos sense sortir, per fi Mediaset va confirmar el seu acomiadament per «l'incompliment de la seva obligació com a presentadora, en haver abandonat el programa Sálvame una hora i mitja abans de la finalització».

Un cop es va confirmar el seu cessament laboral, Paz s'ha pronunciat amb indirectes que deixen clar el seu malestar. Tot i això, pot ser que no només sigui aquesta la seva manera de contraatacar, ja que segons publica Semana, estaria pensant a prendre mesures legals.

Paz Padilla plorant al plató de 'Sálvame'.
La presentadora estaria pensant a demandar Paolo Vasile per acomiadament improcedent. | Mediaset

 

Unes mesures legals que es traduirien a demandar la cadena per acomiadament improcedent, igual que va fer Antonio David al seu dia. La presentadora confia que la justícia li donaria la raó, com va aconseguir l'exguàrdia civil.

Paolo Vasile i la seva doble moral

Padilla ha hagut de reinventar-se amb 52 anys en veure que alguns dels seus projectes professionals han fracassat estrepitosament. Al seu acomiadament de Sálvame, també se li va sumar la cancel·lació per les baixes audiències del concurs A simple vista. A més, tampoc es compta amb ella per als especials de la nit de Nadal i de Cap d'Any.

Es refugia en els seus negocis i al teatre on segueix representant l'obra El humor de mi vida. Té el suport inestimable de la seva filla Anna Ferrer, qui segur que seguirà al seu costat si decideix continuar endavant amb la seva idea de demandar la cadena.

Pla general de Paolo Vasile amb el rostre seriós i ulleres de sol
Paolo Vasile està començant a pensar en una estratègia davant d'una possible demanda. | Europa Press
 

Encara que no ha parlat obertament de com se sent, les seves darreres publicacions a Instagram ens demostren que no hi està conforme. Sent que Mediaset no ha estat justa amb ella i que hi ha, clarament, una distinció entre els seus treballadors.

Si, segons el comunicat, va ser acomiadada per abandonar el lloc abans de la finalització, Paz no va ser ni la primera ni l'última a fer-ho. Cal recordar que Jorge Javier també ho ha fet més d'una vegada, per no parlar d'alguns col·laboradors de Sálvame.

D'aquí li ve el malestar, que podria justificar la seva decisió d'acudir als tribunals per un acomiadament que es podria considerar improcedent. Tot i això, entrar en guerra judicial amb el conseller delegat de Mediaset podria portar-li altres conseqüències indesitjables.

Per exemple que també sigui apartada de la seva participació a La que se avecina. El seu acomiadament podria suposar la seva ruptura definitiva amb Telecinco i ara, l'únic que la manté a la productora, és aquesta sèrie d'èxit.

Contubernio és la productora encarregada de La que se avecina, propietat dels germans Caballero. De moment es desconeix si la decisió de Mediaset també afecta la seva continuïtat, però podria no ser extensible.