Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres

Paolo Vasile assenyala Jorge Javier Vázquez, que ja no és intocable

El presentador és a la corda fluixa després de les seves últimes polèmiques

Sembla que a Jorge Javier Vázquez els últims escàndols que ha protagonitzat l'han acabat passant factura. Sí, perquè Paolo Vasile, líder de 'Mediaset', no estaria gens content amb l'actitud que hauria mostrat el presentador en els darrers temps. I, justament per això, hauria decidit prendre mesures dràstiques.

És més, el mateix Jorge Javier parlava obertament sobre el tema al seu bloc de 'Lecturas', on es mostrava força despreocupat davant del que havia passat. D'aquesta manera, reconeixia que temps abans tot això l'hauria afectat el doble, però que en aquesta etapa de la seva vida ja li era igual.

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier fa anys que presenta 'Gran Hermano' i 'GH VIP' a Telecinco | GTRES

Tot i «portar una ratxa televisiva moguda. El millor és que amb aquesta mena de situacions no se'm remouen els fonaments de la vida com abans». «Em remou el que és just i necessari, en cas contrari no seria humà, per agafar aire, agafar impuls i continuar», admet.

Tot començava després que la cantant Massiel anomenés obertament 'maltractador' al presentador. «Tu has estat un maltractador de la gent i tens el que és teu», explotava contra ell.

Una acusació que resultava demolidora per a Vázquez: «Em sembla que per donar una resposta em poses en una situació que no em mereixo, em sembla molt injust. Podré tenir promptes, però no se'm pot anomenar maltractador. Això que quedi ben clar».

Jorge Javier, al punt de mira de 'Mediaset'

Respecte al tema amb la cantant, el presentador ho comentava al seu bloc explicant: «Massiel em va fer un regalet un parell de setmanes enrere dient que jo havia estat un gran maltractador i que la gent no m'ho deia per por».

«Sembla que els anys l'han ensenyat a no distingir entre el que és veritablement important i les ximpleries», carregava contra l'eurovisiva. I a això se suma la gran picabaralla que Vázquez protagonitzava durant la final de 'Secret Story' amb  Lucía Pariente, mare d'Alba Carrillo.

Lucía Pariente i Jorge Javier
Lucía Pariente i Jorge Javier | Catalunya Diari

Així, tots dos s'embolicaven en una forta discussió, que va acabar amb Jorge Javier exigint la seva expulsió del plató i amenaçant-la obertament tant a ella com a la seva filla.

I és que tot sorgia arran d'unes acusacions que la mare d'Alba Carrillo abocava sobre Cristina Porta, la seva companya de 'reality'. «Estàs mentint com en tantes altres ocasions», sentenciava el presentador sense donar-li ocasió d'explicar-se.

«Dieu mentides, manipuleu i sembreu el dubte», acusava mare i filla. «Tu i la teva filla sou les persones més desagraïdes i falses del món», tancava el seu discurs. Allò que prosseguia una clara amenaça que segueix latent: «Jo no amenaço, executo».

Però, a més a més, tot això, sense comptar amb les ja conegudes picabaralles que ha tingut amb la seva gran amiga i companya Belén Esteban, amb qui no comparteix les mateixes idees polítiques.

Primer pla de Belén Esteban plorant
La col·laboradora ha rebut una mala notícia | Telecinco

«No vols parlar del Rei, no vols parlar de política, no vols parlar de res», arribava a retreure-li Jorge Javier després del silenci pel qual ha optat la col·laboradora davant aquest tipus de temes.

«Qui em va dir que no parlés de política vas ser tu… Jo faig el que em diuen», replicava la de Paracuellos. «Jo no entenc que la gent pensi diferent que jo, no ho puc arribar a entendre. No em cap al cap i amb els anys cada vegada pitjor», lamentava.

A la fi, és un més de tants enfrontaments que el presentador ha tingut al llarg dels anys, i que ja li passen factura. No obstant això, i malgrat tot, potser és pel seu carisma o la manera que té de conduir els programes els que li permeten seguir guanyant la partida.

I és que només gràcies a aquesta personalitat tan aclaparadora hauria aconseguit que Paolo Vasile li perdonés les seves nombroses anades de to. Això, malgrat que s'han guanyat molts detractors que exigeixen el seu acomiadament imminent dins de la cadena.