Muntatge Paolo Vasile amb Rocío Carrasco

Paolo Vasile assumeix la derrota i acomiada Rocío Carrasco de Telecinco

Rocío Carrasco, acusada de ser responsable de la caiguda d'espectadors de la cadena de Paolo Vasile

Rocío Carrasco pagarà els plats trencats de Telecinco. La cadena de Paolo Vasile continua caient en picat i intenta buscar responsables. De moment, l'únic personatge sobre el qual han posat el focus és la dona de Fidel Albiac.

Han decidit apartar-la de tots els programes, intentant que la seva presència passi inadvertida. Li van donar una última oportunitat amb Montealto, però els resultats aconseguits tampoc van acontentar els dirigents de Mediaset. En vista d'això i amb el propòsit de frenar aquestes dades d'audiència baixes, van optar per prendre mesures dràstiques.

Pel que sembla s'haurien donat ordres perquè no es parlés més de Rocío Carrasco, almenys de moment. Així ho recullen diversos mitjans, que el cataloguen com una mesura per part dels caps de Telecinco per canviar aquesta mala dinàmica. No volen que s'incideixi tant en l'enfrontament que va mantenir amb la seva filla quan encara era menor.

La publicació de la sentència judicial de la filla d'Antonio David, a més, podria comportar problemes a la cadena. A Telecinco no guanyen per a disgustos, ja que cada poc perden als tribunals les seves batalles contra els famosos. L'exguàrdia civil o Cayetano Rivera són algunes de les cares conegudes que han obligat Mediaset a gratar-se la butxaca.

En qualsevol cas, la caiguda de la cadena és més que evident. Només cal donar una ullada als percentatges d'audiència d'algunes de les apostes principals. El Deluxe va obtenir divendres passat un 10,9% de quota, sent superat clarament per Tu cara me suena, amb un 22,2%.

Rocío Carrasco posant seriosa
Rocío Carrasco estarà apartada un temps de Telecinco | Mediaset

Una altra de les grans cartes era l'emissió de la segona temporada de Pasión de Gavilanes. S'havien fet amb els drets d'aquesta producció intentant clavar-li un cop dur a Antena 3. Atresmedia els va tenir al seu dia, però per motius econòmics va descartar contractar la segona part.

Però la jugada no els va sortir gens bé. I la darrera edició de Secret Story tampoc ha obtingut els resultats desitjats. Tot són males notícies per a la companyia de Fuencarral, que ha tocat totes les tecles possibles, però sense trobar resultats.

Possiblement es veuran obligats en els pròxims mesos a rescatar Rocío Carrasco. Té pendent l'emissió de la segona part de la seva docusèrie, que porta ja un temps guardada al calaix. No tenen gaire clar quin és el millor moment per rescatar-la.

Pla general de Paolo Vasile amb el rostre seriós i ulleres de sol
Paolo Vasile, preocupat per les dades d'audiència | Europa Press

Si res no es torça, Atresmedia superarà amb gairebé total seguretat Mediaset durant quatre mesos consecutius. Fet que no passava des del 2013. La situació és insostenible per a Paolo Vasile que demana prendre cartes a l'assumpte de manera immediata.

A més de tornar a confiar en Rocío Carrasco més endavant, també tenen previst avançar la tornada de Supervivientes. Possiblement tornin a la pantalla al març o abril, mentre que per a la tardor plantegen recuperar GH VIP. Això sí, han d'esperar que se celebri el judici pel presumpte abús sexual contra Carlota Prado a GH Revolution.

Rocío Carrasco deixa de tenir atractiu per a l'audiència

Rocío Carrasco es prendrà un temps de descans després de participar a Montealto. En aquest espai van tractar de fer una mirada al passat recreant la casa que tenia la Jurado a La Moraleja. La filla de la xipionera es va encarregar de revelar alguns dels episodis que es van viure en aquest immoble.

El que és clar és que aquest especial no va tenir gaire acceptació entre els espectadors. La mateixa Rociíto sap que va perdent força i que les seves paraules cada cop tenen menys valor.

Rocío Carrasco durant la seva última intervenció a Telecinco.
Rocío Carrasco té pendent la segona part de la seva docusèrie | Telecinco

Però algunes veus sospiten que la decisió de Telecinco d'apartar-la dels programes amaga un propòsit. Es tractaria d'una estratègia per no 'cremar-la' en excés davant del públic. Volen que torni d'aquí a un temps amb la nova docusèrie i amb més material d'interès.

La intenció de Rocío Carrasco és destapar tots els draps bruts de la família Mohedano i de Ortega Cano. Promet donar guerra, però per això caldrà esperar uns mesos.