Muntatge fotogràfic de Belén Esteban i Paolo Vasile.

Paolo Vasile comunica la pitjor de les notícies a Belén Esteban

Paolo Vasile ja no pot amagar més la seva decepció amb Belén Esteban

Belén Esteban ha rebut una de les pitjors notícies possibles en relació amb l'espai que presenta a 'Sálvame' des de fa un parell de mesos. I és que Paolo Vasile ha pres una dràstica decisió que afecta de ple a 'la princesa del poble'. Concretament, ho han fet amb una de les il·lusions televisives més grans que tenia la madrilenya des que va entrar al programa l'any 2009.

Foto de Belén Esteban.
Belén Esteban no s'esperava que Paolo Vasile la deixés sense secció | Telecinco

El cas és que en aquests darrers mesos, Vasile ha executat importants canvis. De fet, es tracten d'unes modificacions relacionades amb la col·laboradora de 'Sálvame' i el programa que està ferit de mort a nivell d'audiències. Segons sembla, els espectadors no acabaven de confiar en aquest espai i l'italià va haver de prendre dures decisions sobre cares molt conegudes de la cadena.

Belén Esteban, enfonsada després de la decisió de Paolo Vasile

Unes baixes audiències que van provocar, entre altres coses, l'acomiadament dels directors de 'Sálvame' i una de les presentadores amb més pes de la cadena, com és Carlota Corredera.

Però el cas és que Belén no s'esperava, en cap cas, que després de tornar de les vacances de Setmana Santa a Benidorm rebria aquest tremend cop. Una garrotada que l'allunya una mica més si és possible de la seva continuïtat al programa de les tardes de Telecinco.

Captura de Belén Esteban presentant la seva nova secció a 'Sálvame', «Lo de Belén».
Belén Esteban presentant el seu espai a 'Sálvame', 'Lo de Belén'| Mediaset

Parlem de la secció 'Lo de Belén', que ocupava la franja horària de 'Sálvame' entre les 19:00 i les 20:00. Així, sembla que la productora del programa, 'La Fábrica de la Tele', ha decidit no continuar amb la primera experiència de Belén Esteban com a presentadora.

Entre les raons d'aquesta fulminant retirada podrien estar les baixes audiències que es van generar la setmana passada a la secció que conduïa Esteban. La versió 'Naranja' va obtenir un baixíssim 10,6% i 891.000 espectadors, després que el 'Limón' marqués un 10,3% i 1.008.000 espectadors.

Llavors, la 'princesa del poble', malgrat haver posat tot l'interès perquè la seva nova secció tirés endavant, no ha aconseguit triomfar. Ha vist com, a poc a poc, la confiança dels caps de 'Sálvame' era cada cop menor i el seu programa era menys vist segons passaven els dies.

Amb tot, aquest dilluns, l'espai de Telecinco sorprenia tothom amb aquesta decisió de Paolo Vasile. Els espectadors no creien veure com l'espai que tantes crítiques i afalacs ha provocat a través de les xarxes socials deixava d'existir. Però així les coses, sembla que 'Lo de Belén' no té aspecte que pugui tornar en un futur pròxim.

El cop de Paolo Vasile a Belén Esteban que l'allunya de 'Sálvame'

Veurem com es pren Belén aquesta sobtada decisió de la productora d'enterrar 'Lo de Belén'. Era un espai informal, i de vegades una mica surrealista, que feia molt feliç la col·laboradora que tant èxit li ha donat el programa de Telecinco.

Captura de Belén Esteban amb els primers entrevistats de la seva nova secció 'Lo de Belén'.
Belén Esteban amb els primers entrevistats de la fulminada secció 'Lo de Belén' | Mediaset

En el cas d'aquest dilluns, el programa va continuar oferint els continguts com si no hagués passat res i fins que van arribar les 20:00. A aquesta hora, Terelu Campos i Adela González li passaven el testimoni a Sonsoles Ónega, presentadora de 'Ya son las ocho', que tornava de les vacances a Galícia.

Tot i això, una secció en què Belén Esteban no va estar sola, ja que sempre ha comptat amb el suport de Jorge Javier Vázquez o María Patiño, igual que la resta de col·laboradors.

En tot aquest temps molts han estat els temes que han tractat. Des de recuperar famosos com a Idaira o Antonio Hidalgo a buscar parelles a gent jove i a gent adulta, o el comentat programa de les 'abuelas pibones' el dia de la seva estrena.

▶️ Belén Esteban no puede ocultarlo más y cuenta toda la verdad sobre su embarazo