Fotomuntatge del plató de Sálvame i el rostre de Paolo Vasile

Paolo Vasile confirma la nova estrella de 'Sálvame' i els fans diuen prou

Paolo Vasile ha fet uns canvis polèmics

Paolo Vasile ha mogut fitxa per canviar la mala dinàmica que persegueix 'Sálvame'. El programa vespertí de Telecinco ha anat perdent espectadors amb el pas dels mesos i volen fer tot el possible per curar una ferida que no deixa de sagnar. Amb això, últimament s'han produït una sèrie de canvis en el format.

▶️ La Policía puede precipitar el final de Sálvame: 140 famosos afectados

La cadena va decidir suprimir el 'Lemon Tea' per recuperar novament la versió llimona de l'espai, estrenant presentadors i col·laboradors. Jorge Javier Vázquez continua al capdavant del magazín, però estrena companya. Al seu costat trobem diàriament Adela González.

Però la renovació va més enllà dels conductors, per això Vasile també ha apostat per fitxar noves cares com a tertulians. Pel plató han desfilat els últims dies periodistes emblemàtics com Rosa Villacastín o Carlos Ferrando. A ells s'hi uneixen dos vells més coneguts del format.

Es tracten de Carlos Lozano i Belén Rodríguez. L'expresentador del concurs 'Operación Triunfo' ha estat ben rebut per part de l'audiència, però no pot dir el mateix l'experta en realities. Sense cap dubte és la incorporació que genera més divisió entre els espectadors.

Els seus comentaris tan polèmics mai no passen desapercebuts. El suport incondicional que va mostrar Belén Ro a Rocío Carrasco arran de l'emissió de la seva docusèrie també va provocar molta controvèrsia. El públic no sembla que ho hagi oblidat.

La col·laboradora Belén Rodríguez amb un jersei de brillantors negre i taronja
Paolo Vasile ha pensat amb Belén Rodríguez per remuntar les audiències. | TELECINCO 

Després d'un temps apartada del format vespertí de Mediaset ha tornat a trepitjar aquest plató les últimes hores. Allà té la possibilitat de coincidir amb un dels seus millors amics a la professió, Jorge Javier. En tornar al programa va voler deixar ben clar que estava encantada.

«Un sempre torna als llocs on va estimar la vida. Limonejant», va escriure a les seves xarxes socials. D'aquesta manera confirmava el seu fitxatge com a tertuliana.

Paolo Vasile és conscient del que implica tenir en plantilla un personatge com Belén Ro. O se l'estima, o se l'odia, no hi ha punt mitjà amb ella. L'última paraula, com sempre, la tindrà l'audiència, que serà l'encarregada de decidir.

En qualsevol cas, a les xarxes socials no s'han fet esperar les reaccions. Alguns seguidors del programa assenyalaven que la col·laboradora era una estupenda incorporació, però també hi havia gent que opinava el contrari. Arribaven a amenaçar de deixar de veure l'espai si continuava en antena.

Els missatges que hi dedicaven no eren precisament agradables. «Si no ho veia, amb aquesta menys. Si serà qui els salvi l'audiència, van arreglats», apuntava un tuiter.

Una altra indicava que era una «alegria veure Carlos Lozano. Ascazo veure morsa misògina i Belén Ro, només espero que acabeu a la presó». «L'obsessió d'aquesta dona és malaltissa, ja t'agradaria tenir el suport i l'afecte que té Olga Moreno», explicaven a les xarxes socials.

Paolo Vasile no pot escapar de la polèmica

Paolo Vasile ha volgut fer una rentada de cara a un dels programes estrella de Mediaset. Tot i la pressió mediàtica, es resisteix a fulminar un espai que comença a donar mostres de desgast. És conscient que durant tretze anys li ha reportat moltes satisfaccions i això no ho oblida.

Després de les primeres incorporacions a la taula de debat a la versió llimona, tot indicava que l'aposta seria una altra. A més d'un se li va passar pel cap la idea que fossin menys polèmics i transgressors, amb un contingut més blanc.

Però després de veure Belén Rodríguez s'ha comprovat que tot continua igual. L'enfrontament i la provocació estaran garantits amb ells.

Vasile no vol que 'Sálvame' perdi la seva essència. Només busca donar altres al·licients al magazín amb l'arribada de nous tertulians.