Primer pla de Paolo Vasile amb posat seriós

Paolo Vasile confirma un secret a veus: està despatxada

Paolo Vasile ha dit prou i acaba amb una de les estrelles de Telecinco

Paolo Vasile ho aclareix: Paz Padilla ja és història a Mediaset. La gaditana ha viscut un any molt convuls en l'àmbit televisiu després de tots els incidents que ha protagonitzat tant al plató de Sálvame com fora d'aquest. Paolo Vasile ha dit prou després de tenir molta paciència amb la humorista gaditana.

Una treballadora que li ha provocat seriosos maldecaps, i que finalment han derivat en un acomiadament que es veia venir des de fa molt de temps.

Imatge de Paz Padilla plorant a Sálvame
Paz Padilla ha estat despatxada de Mediaset, segons 'Lectures'.   | Mediaset

Ja eren massa les ocasions en què Paz Padilla desafiava Paolo Vasile amb els seus comentaris fora de lloc. I és que més d'una vegada li ha costat un disgust al conseller delegat de Mediaset per les crítiques severes de l'audiència.

Paolo Vasile es farta de la seva presentadora més polèmica

Els espectadors ja s'han cansat d'una Paz Padilla que fa temps va deixar de comptar amb la confiança del seu cap, Paolo Vasile. El punt de partida d'aquesta mala relació entre Paz Padilla i Paolo Vasile començava poc abans del Nadal passat. I és que la ja expresentadora de Sálvame s'atrevia a llançar un discurs antivacunes en una xerrada virtual amb Anne Igartiburu i María del Monte.

Paolo Vasile i Paz Padilla
Paolo Vasile acomiada a Paz Padilla, una de les conductores de 'Sálvame'. | La Noticia Digital

El cas és que Paz Padilla restava importància a la vàlua de les vacunes en un moment com el que es vivia el Nadal passat. Aquesta afirmava que les vacunes «no valen per res». Recordem que, aleshores, patim una incidència acumulada superior a 2000 casos al dia per cada 100.000 habitants.

Malgrat haver donat explicacions, diversos dies després al plató de Sálvame, les crítiques ferotges que va rebre Paz Padilla van fer que el seu futur a Mediaset pengés d'un fil. Així les coses, Paolo Vasile tenia clar que el temps de Paz Padilla a la cadena de Fuencarral havia arribat al final.

Això sí, el que ningú esperava és que tornéssim a veure Paz Padilla en un plató després de la polèmica que, al capdavall, ha acabat amb la seva carrera a Mediaset.

L'últim dia de Paz Padilla a Telecinco

El 20 de gener va ser l'últim dia que vam veure a la petita pantalla la ja extreballadora de Paolo Vasile. Aquell dia, Belén Esteban, una de les col·laboradores de Sálvame que més va criticar les paraules de l'andalusa, va esclatar en directe. I és que la de Paracuellos seguia sense creure's la rectificació de Paz Padilla respecte a aquest controvertit vídeo.

I és que Paz Padilla li treia ferro a l'assumpte i afirmava que tot havia estat un malentès i que creia fermament a les vacunes contra la Covid.

Primer pla de perfil de Paz Padilla amb el rostre seriós
Paz Padilla ja és història a Telecinco. | GTRES

En un moment en què Belén carregava molt durament contra ella, Paz Padilla prenia la decisió d'abandonar el plató. Així deixava penjada a la direcció de Sálvame una hora abans de finalitzar el programa.

Aquest dia, sens dubte, va ser la gota que va fer vessar el vas i Paolo Vasile decidia acomiadar-la de manera immediata.

Paz Padilla, acomiadada per Paolo Vasile

Aquest dimecres, la portada de Lecturas oferia una exclusiva sobre Paz Padilla en què assegurava que la gaditana va ser acomiadada aquell polèmic dia. Avui sabem que la seva gran baralla amb Belén Esteban va ser definitiva.

Cosa que no ha xocat a l'audiència de Telecinco, que ja s'ensumaven aquest acomiadament de l'andalusa. I és que no l'han vista presentada des d'aquell programa on va abandonar el vaixell abans d'hora.

Veurem quines són les reaccions dels seus excompanys a un acomiadament que estava cantat. Un acomiadament pel qual pocs s'han emportat les mans al cap després de la confirmació d'aquest dimecres a Lecturas.