Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile ha de prendre una decisió a 'Sálvame': últimes hores absolutament clau

Paolo Vasile està sorprès per les crítiques que està rebent 'Sálvame'

Paolo Vasile fa mesos que porta patint de veres a nivell professional. Telecinco no aconsegueix recuperar el seu lideratge en audiències i, per tant, cal prendre mesures contundents, fins i tot, algun acomiadament; però això no és tot, ara també haurà de decidir què fer després d'allò que ha passat a Sálvame .

El programa ha tingut una col·laboradora a plató lluint un biquini minúscul,  i tot per comentar Supervivientes. Aquesta situació ha provocat un gran enuig entre els espectadors, que han carregat amb contundència contra aquest format.

Paolo Vasile coneix la darrera polèmica de Sálvame

Paolo Vasile sap que l'espai presentat per Jorge Javier ha generat nombroses polèmiques al llarg de la història. Ara, ha vist que la darrera va ser ahir. Va tenir lloc quan es va convidar Tania Media, exconcursant de Supervivientes, perquè comentés el reality.

Aquesta va aparèixer a plató amb un vestit tant inesperat com innecessari. Lluïa un dels minúsculs vestits de bany que va portar durant el seu pas per l'illa. Ho va fer somrient, deixant clar que està molt orgullosa del seu físic i que no té objeccions a aparèixer en biquini, ja que és model.

Això sí, Terelu Campos, que estava com a presentadora, era molt conscient que la roba de la convidada podia generar polèmica. Per això, no va dubtar a manifestar: «Ve lleugereta de roba perquè s'ho pot permetre. Ve així d'Hondures i han dit que no calia que es vestís, i més amb la calor que fa a Madrid».

Paolo Vasile descobreix les nombroses crítiques

L'empresari italià ha vist que, als problemes que ja té a la cadena per les seves audiències, se suma ara el de la roba de Tania. És més, ha comprovat que són moltíssims els espectadors de Sálvame que han fet servir les xarxes per criticar contra els fets.

D'aquesta manera, entre els comentaris que han deixat, en podem trobar alguns com «vergonyeta aliena» i «aquest exhibicionisme en un plató està completament fora de lloc. A més, amb aquests tacons que porta sembla molt vulgar».

En aquesta mateixa línia, hi ha d'altres com: «És innecessària l'exhibició de Tania en un plató on intenten entretenir la gent. Entenc que, com que estan aquests directors, és normal que actuï el masclisme i la misogínia» i «ella ja no és a l'illa. Per tant, cal que surti així?».

Altres internautes i espectadors han atacat directament la canària per entrar en aquest joc de Sálvame. Per això, li han dit coses com ara: «La culpa és d'ella per prestar-se a això» i «ha de pensar que només val per ensenyar els pits, a què aspira aquesta dona i quina imatge dona a la resta?».

També hi ha missatges més durs: «Per això has quedat? Per sortir en pilotes? Aguantant un xicot estàtua i ensenyant el cul amb aquest drap. Ser un gerro amb flors és poc. Quina vergonya».

Per Paolo Vasile, l'únic consol ha estat veure que part del públic no li ha donat més importància a allò que ha passat amb l'exconcursant. Exemple en són aquests comentaris: «Flipant amb les crítiques cap a Tania i la seva intel·ligència per sortir amb biquini. Així anem, què collons haurà de veure!».

Una postura que també han compartit aquells que han escrit el següent: «No passa res perquè estigui en biquini. No passa res sempre que ho volgués ella» i «podeu deixar de ficar-vos amb la roba que porta?».

▶️ Tania Medina, de Supervivientes, confirma las secuelas del concurso