Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile s'enfada com mai en sortir a la llum el secret més gran de Telecinco

Paolo Vasile sap que Carlos Sobera s'ha equivocat

Paolo Vasile està fent tot el possible perquè Telecinco aconsegueixi millorar la seva audiència. Des de fa mesos Antena 3 s'ha apoderat del lideratge, i res no fa pensar que pugui perdre'l. La cadena de Fuencarral, a més, ha dut a terme una sèrie de modificacions a la programació que no ha aconseguit el resultat esperat.

Però a això s'hi afegeix, a més, les equivocades actuacions d'alguns presentadors. És el cas de Carlos Sobera, que va cometre una fallada important que no va passar desapercebuda per als responsables del canal.

El debat final de Secret Story s'havia de celebrar en directe o almenys ho havia de semblar. Es tracta d'una petició de Vasile, que entén que és una manera de concedir valor a aquest tipus de formats. Tant el conductor de l'espai com els concursants van fer tot el possible per 'enganyar' els espectadors.

Però en realitat estava enregistrat des de fa quatre dies. És a dir, només 24 hores des que finalitzés la final. Tot feia indicar que el públic que estava veient el programa a casa era testimoni d'alguna cosa que estava succeint en aquell precís instant.

No obstant això, hi va haver una cosa que els va delatar i que possiblement ha provocat un cert malestar a Mediaset. Va ser el mateix Carlos Sobera l'encarregat de destapar-ho. Ho va fer abans de la gala.

Muntatge de Paolo Vasile amb Carlos Sobera
Paolo Vasile va detectar l'error comès per Carlos Sobera | Catalunya Diari

A Carlos Sobera no se li va acudir res més que compartir una imatge des de Riviera Maya. Això va provocar certa confusió entre els seguidors. Ja havia començat les vacances de Setmana Santa i, a més, amb tota mena de luxes, com recull la revista Semana.

En qualsevol cas, amb la publicació confirmava que el debat no era en directe i que era un programa gravat. Eren moltes les persones que s'interessaven per les vacances. Ell confirmava que començaven aquest dimecres 13 d'abril, però en realitat dimarts ja estava a milers de quilòmetres d'Espanya.

▶️ Carlos Sobera hace trampas y publica la foto que demuestra el engaño

Paolo Vasile es va adonar que Carlos Sobera s'havia equivocat. Va anunciar l'escapada abans d'hora, fet que no va passar inadvertida per al públic. Li van preguntar al basc si ja estava de vacances, i va contestar que «a partir de demà».

No tenia gaire sentit la resposta quan ja havia pujat a les seves xarxes socials una imatge a Riviera Maya. En qualsevol cas, tampoc no li va voler concedir gaire transcendència a l'error. L'únic que el preocupa, en realitat, és desconnectar i passar-ho tan bé com sigui possible en companyia de la seva dona.

És una destinació que solen triar amb força freqüència. El matrimoni és un apassionat dels viatges i de la calor, i sempre que tenen uns dies lliures aprofiten per escapar-se a alguna destinació turística.

A més, no ho fan a qualsevol lloc. Estan allotjats en un hotel de luxe que té tota mena de comoditats. És un hotel cinc estrelles, amb diverses piscines i un preu de 700 euros la nit.

Paolo Vasile li concedeix una segona oportunitat

Paolo Vasile té molta confiança posada en Carlos Sobera. Els resultats aconseguits a Secret Story no van ser els desitjats. La resposta del públic va ser força discreta.

Tot i això, té previst concedir-li una segona oportunitat al presentador. I és que ja està confirmat que serà un dels presentadors de l'actual edició de Supervivientes. El concurs començarà en qüestió de dies, així que el basc ha intentat recarregar energies amb vista al format.

Carlos Sobera al restaurant de 'First Dates'
Vasile torna a confiar en el presentador per 'Supervivientes' | Mediaset

Es pot considerar que ja és un fix en aquesta classe d'espais. Tot i que sempre li havien confiat un altre tipus de programes, ha encaixat de meravella als realities, on se'l veu molt còmode.

De moment, compta amb el vistiplau de Paolo Vasile. Però la darrera paraula la tindrà l'audiència.