Fotomuntatge de Paolo Vasile amb Rocío Carrasco i Ana Rosa Quintana

Paolo Vasile ja ha escollit entre Ana Rosa i Rocío Carrasco

Ana Rosa i Rocío Carrasco es veuen afectades pels canvis de programació de Paolo Vasile

Paolo Vasile ha optat per fer una sèrie de canvis en la programació de Telecinco que poden resultar sorprenents. La mesura afectarà tant Ana Rosa com Rocío Carrasco. De moment, el proper divendres no hi haurà 'Sálvame Deluxe', com va avançar 'Esdiario'.

El programa de Jorge Javier serà substituït pels especials d''Ucrania, esto no se podrá olvidar'. I és que l'espai que condueix Ana Terradillos va arrencar dimarts a la nit i està previst que s'emeti diàriament.

Aquest nou format està produït per la productora 'Unicorn', que pertany a Ana Rosa. Però a més del 'Deluxe', pel camí també s'han cobrat una altra víctima. Es tracta de Rocío Carrasco, que comptava amb la promesa que emetrien l'especial de la seva mare aquest 8M.

Paolo Vasile
Paolo Vasile anuncia una sèrie de canvis | GTRES

En qüestió d'hores van decidir fulminar l'homenatge a la Jurado. Així doncs, el concert que es va celebrar a Madrid no va comptar finalment amb el suport de 'Mediaset'. I tot això malgrat la contínua promoció que li van fer a l'esdeveniment durant la darrera setmana.

Va resultar cridaner la decisió d'última hora de Paolo Vasile. En un dia tan assenyalat com el Dia Internacional de la Dona va optar per fer un canvi radical en la programació. Va suprimir aquesta especial a la cantant i ho va confiar tot al programa informatiu sobre l'última hora de la guerra entre Rússia i Ucraïna.

Ana Rosa Quintana fent una videotrucada des de casa seva
Ana Rosa ha sortit victoriosa | Mediaset

El conflicte, per la qual cosa es va poder apreciar, no es redueix només a aquests dos territoris. I és que entre les productores d''El Programa de AR' i 'Sálvame' hi ha obert un enfrontament des de fa temps. I com es va poder comprovar en les darreres hores, ja se sap qui és el guanyador.

Ana Rosa continua recuperant-se del càncer a casa seva, però no perd de vista res del que passa a la cadena. De moment, així tot, ha aconseguit apartar Rocío Carrasco i els seus companys de 'La Fábrica de la Tele'.

Així, comprova com s'incrementa de manera important la seva presència a les diferents franges horàries. Va començar amb el seu espai, per a continuació anar guanyant terreny amb 'Ya es mediodía' i 'Ya son las ocho'. Ara, augmenta quatre dies més la seva presència amb aquests especials sobre la invasió que presenta Ana Terradillos.

Per tant, de manera provisional aparta de la graella a 'La Fábrica de la Tele', i és que ni el 'Deluxe' ni l'especial de la Jurado s'emetran. No obstant això, queda per veure si és una estratègia de Paolo Vasile que es pot prolongar en el temps.

Sí, ja que els mals resultats obtinguts en els darrers mesos l'obliguen a prendre decisions importants. La competència els ha anat guanyant terreny i ja no es poden permetre més pèrdues.

Ana Rosa, una solució davant de la caiguda d'audiència

No seria desgavellat que confiessin en Ana Rosa i la seva productora per remuntar el vol. Principalment perquè comencen a notar com Rocío Carrasco va perdent interès per als espectadors.

Rocío Carrasco i Mercedes Milá al concert benèfic en honor a Rocío Jurado
Rocío, a l'homenatge a la seva mare que no es va emetre a Telecinco | Europa Press

L'aposta per formats nous podria ser una alternativa molt interessant. I en aquests plans que té al cap Paolo Vasile possiblement ja no tindran cabuda tants programes del cor ni els 'realities'. Els últims que han vist la llum han fracassat, mantenint a la recambra 'Supervivientes'.

De moment ja han pres decisions, i una ha estat apartar la filla de la Jurado. No li van confiar el 8M, una data marcada al calendari per la seva implicació amb el moviment feminista. Alhora, una postura que possiblement no ha resultat del seu gust.

Mentrestant, Ana Rosa es frega les mans des de casa, on comprova com té el suport de Paolo Vasile mentre que 'Mediaset' ja comença a donar-li  l'esquena a Rocío.