Muntatge fotogràfic de Belén Esteban i Paolo Vasile.

Paolo Vasile, fart de les criaturades de Belén Esteban, a punt de prendre una decisió

L'executiu de Telecinco ja no suporta els impulsos dels col·laboradors de Sálvame

Paolo Vasile ja no en passa ni una als seus empleats de Telecinco. I és que les baixes xifres d'audiència el porten a fer constants canvis en la programació.

Però també a prendre decisions dràstiques respecte al personal contractat. Un bon exemple és el de Paz Padilla, a qui Mediaset acomiadava de manera fulminant després de la seva última impertinència.

La presentadora abandonava el plató de Sálvame deixant el programa a l'aire, motiu més que suficient per part de la cadena per rescindir el contracte.

Especialment, per haver «incomplit la seva obligació com a presentadora en abandonar el programa 'Sálvame' una hora i mitja abans de la seva finalització el 20 de gener passat»

Primer pla de Belén Esteban
Belén Esteban s'emporta un disgust a 'Sálvame' | GTRES

La decisió se li comunicava a Paz l'endemà, però fins ara no se'n coneixien els detalls.

«Lluitaré el meu acomiadament com a treballadora», advertia la gaditana considerant-ho un fet inapropiat i orquestrat des de dins pels seus propis companys. La seva intenció és «que es declari la nul·litat de l'acomiadament per vulneració de drets fonamentals».

D'aquesta manera exigeix una indemnització addicional per un import de 20.000 euros.

Però ella no és l'única que està en seriosos problemes, ja que també estaria perill Belén Esteban. La de Paracuellos posava en risc la seva feina després de perdre el control del tot en el moment menys indicat.

Muntatge Paolo Vasile i Belén Esteban
Paolo Vasile deixava clar que ja no pensa passar-li ni una | Catalunya Diari

Així, després de sentir-se jutjada pels seus companys i tenir un enfrontament amb María Patiño, abandonava el plató entre llàgrimes. Una reacció que a Vasile no li hauria fet cap gràcia, tenint en compte que ja no perdona ni una. 

L'executiu de Telecinco no entén que, enmig dels seus impulsos per no saber gestionar certes situacions, decideixin retirar-se de plató sense concloure amb la feina de casa.

El futur de Belén Esteban a Mediaset corre perill

Després de més d'una dècada al programa, Belén ja ha rebut diversos tocs d'atenció per aquest mateix motiu.

Igual que Anabel Pantoja, que més d'una vegada ha fet la intenció d'abandonar.

Tot i que també és cert que aquesta fórmula els ha fet guanyar l'afecte del públic.

El problema és que aquesta fórmula sembla que ja no els funciona, tal com vam poder comprovar amb el cas de Paz.

Per més que es vegin desbordats per les emocions del moment, Vasile exigeix que siguin coherents amb les seves accions.

I, sobretot, que pensin dues vegades les coses abans d'actuar. El mateix Jorge Javier, conscient de l'error que havia comès la seva gran amiga Belén, anava darrere seu per dir-li unes paraules.

Primer pla de Belén Esteban plorant
Belén es juga el seu lloc de feina a 'Sálvame' | Mediaset

I és que incidia en la responsabilitat que tothom té de cara al públic per treballar a la televisió.

Això implica ser coherent i suportar amb dignitat les coses que no són del seu gust. «Estem en un mitjà privilegiat. Cal aprofitar i treballar dur i dur», li recordava el presentador a la seva amiga i companya.

Davant d'una possible sortida del programa, Belén tampoc estaria gaire preocupada, ja que té un bon matalàs que la recolza. Concretament, el seu negoci d'èxit de productes alimentaris que fins i tot ha expandit fora d'Espanya.

Ella mateixa confessava que si seguia a Sálvame era per petició expressa de la seva filla Andrea i la seva parella, Miguel Marcos, que la veien gaudir a la feina. A més, reconeixia que sempre s'havia sentit ben «tractada i pagada» al programa. Almenys fins ara, quan veu que el seu tron corre perill.

Just aquest any, Esteban va estar a punt de deixar el programa, ja que té clar que «hi ha persones que la necessiten». A més, insinuava que el dia que se n'anés de Sálvame deixaria definitivament la tele, perquè no es veia en un altre programa.