Fotomuntatge amb els rostres de Paolo Vasile i Jorge Javier Vázquez

Paolo Vasile s'afarta de Jorge Javier després de la humiliació més bruta: «Ja prou»

Paolo Vasile ja no li passa ni una més

Paolo Vasile ha vist com la tarda d'ahir començava més moguda del que és habitual al plató de 'Sálvame'. En concret, era el dia que José Antonio Canales Rivera tornava a treballar de col·laborador, i l'espai de 'Mediaset' tenia preparada una sorpresa que no li va agradar gens. Canales Rivera se les va veure quan Adela González avançava que sortirien uns missatges compromesos.

'Sálvame' se la juga de nou a Canales Rivera

'Sálvame' tenia en el seu poder «30 folis» en què l'exconcursant de 'Secret Story' hauria escrit centenars de missatges pujats de to a una dona anomenada Estefania.

José Antonio Canales Rivera a Secret Story.
José Antonio Canales Rivera ha estat el gran protagonista del començament de 'Sálvame'| Telecinco

Aquests missatges se'ls hauria enviat aquesta desconeguda dona l'estiu del 2021, quan Canales encara mantenia una relació amb la seva exparella Isabel.

Una relació que es va acabar trencant setmanes abans que el col·laborador entrés a 'Secret Story', 'reality' en què es va retrobar amb la model Cynthia Martínez. I és que tots recordem l'afer de la jove amb el destre i que el mateix Canales va intentar tapar, però finalment va acabar amb la seva relació de parella.

El cas és que Canales, veient el que el programa trauria a la llum, va amenaçar d'abandonar el plató. A més a més, segons l'opinió del destre, hi ha una campanya contra la seva persona des de fa una mica més d'un any.

Jorge Javier surt en defensa de Canales Rivera humiliant María Patiño

Prèviament, Canales va dir que no entraria en aquest joc i no seguiria ni un minut més en un programa que només sap treure'n el pitjor. Veient que la situació es complicava per moments, María Patiño i Terelu Campos, les presentadores de 'Sálvame Lemon Tea', van intentar calmar el torero.

Així, li van fer veure que abandonar no era la millor decisió que podia prendre en calent. Però, per la seva banda, Canales Rivera està cansat que sempre sigui el blanc del programa quan volen abordar una suposada infidelitat d'un dels seus col·laboradors.

María Patiño, somrient, mirant fixament a càmera
María Patiño ha tornat a ser atacada i Paolo Vasile se'n farta | GTRES

Tot i això, el que no esperava és que minuts després d'aquesta situació compromesa arran dels seus flirteigs amb una nova dona, un pes pesant de la cadena li donés un cable.

Jorge Javier: «Estic cansat que m'encabroneu els convidats»

Només començar la versió 'Naranja' de 'Sálvame', Jorge Javier va treure la cara pel torero andalús, expressant-se de forma contundent i carregant contra les presentadores del 'Lemon Tea'.

«A mi m'agrada molt que tingueu el 'Lemon Tea' aquest, perquè aprofito i vinc una hora més tard, però us he de dir una cosa. Jo ja estic començant a estar cansat que m'encabroneu als convidats i els he de temperar jo» , protestava un Jorge Javier indignat.

Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa
Jorge Javier torna a ser l'objectiu de Paolo Vasile | GTRES

«No pot ser que després hàgim d'estar temperant gaites, que estem tres hores i vosaltres esteu 45 minuts com a molt, 15 minuts sense la publicitat», prosseguia Jorge la seva crítica.

Davant d'això, María Patiño responia que «nosaltres fem el plat calent i ara tu te'l menges». I Jorge Javier reaccionava de manera molt despectiva amb el programa que li ha donat una mica més de frescor a les tardes de Telecinco. «A veure si em dedico a fer jo el 'Sálvame Lemon Tea' aquest dels nassos», deixava anar el presentador català.

La reacció de la presentadora ha estat molt gràfica i posa de manifest les tibantors entre Jorge Javier i la periodista gallega. De fet, la seva cara de sorpresa davant les paraules de menyspreu del català reflectia una gran decepció.