Muntatge amb fotos d'Antonio David amb Paolo Vasile

Paolo Vasile negocia el retorn d'Antonio David Flores a Telecinco: nou programa

Paolo Vasile està disposat a negociar amb l'enemic

Paolo Vasile fa mesos que intenta solucionar el poc èxit que està tenint Mediaset.

Últimament l'audiència no està contenta amb les novetats de Telecinco i la cadena cada vegada va tenint menys popularitat.

Els realities i les sèries no convencen als espectadors i, per això el productor necessita apostar per coses noves. Vasile està decidit a afegir a un altre personatge molt polèmic que pot salvar a la cadena d'aquesta mala etapa que travessa: Antonio David Flores.

Paolo Vasile negocia el retorn menys desitjat de Mediaset

Està a punt de fer un any des que Vasile va decidir acomiadar a l'exmarit de Rociíto, però ara aquest podria tornar. Telecinco, després del dur testimoni de la seva ex, va posicionar-se en contra d'Antonio David Flores i de la violència masclista. 

Aquest escàndol va durar mesos, fins i tot va arribar al panorama polític. Doncs bé, ara tot això podria quedar enrere després del nou pla de Paolo Vasile.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile vol salvar Mediaset. | EUROPA PRESS

Per l'empresari sembla que quan les coses no van bé i, sobretot, no hi ha molts diners, prefereix no posicionar-se en cap bàndol. Mediaset no va bé i necessita alguna cosa que enganxi a l'audiència.

Ara, té tota l'atenció a un únic reality que pot salvar a Telecinco i que torni a l'èxit: Supervivientes. Tot això només pot funcionar si participen bons personatges.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Paolo Vasile confia en Marta Riesco i Antonio David per pujar l'audiència. | CatalunyaDiari

Està comprovat que el que funciona millor són famosos que estan en polèmiques. Ells són els que porten el pes del concurs tant a dins com al plató. I qui es troben al focus de la polèmica? És clar: Antonio David i Marta Riesco.

És per això que Paolo Vasile ja hauria comptat amb ells a Hondures. Marta Riesco es va negar a l'oferta perquè va dir que no és bona en la supervivència sinó en el debat. Per això Vasile els hi ha ofert a cadascú un paper diferent. 

Paolo Vasile disposat a tot per l'audiència

Tal com explica Rocco Steinhäuser, comentarista televisiu a RAC1 i 8tv de Catalunya, el productor està negociant amb l'excol·laborador i la periodista. La idea seria enviar l'ex de Rociíto a Hondures i que la seva noia el defensés al plató.

Un combo perfecte que, sens dubte, enganxaria els espectadors alhora que hi hauria temes per parlar a la resta de programes de la cadena. Un èxit assegurat i que faria que Paolo Vasile estigués tranquil un altre cop.

No cal dir que Antonio David està content pel seu retorn triomfal. Considera que és el millor moment de fer-ho, aprofitant que la seva ex ja no té un gran suport com abans. A més creu que té possibilitats de guanyar com li va passar a la seva encara dona, Olga Moreno.

No obstant això, hi ha un problema a la tornada del pare de Rocío Flores. Jorge Javier Vázquez no vol coincidir amb ell en un plató. Des de fa mesos s'ha negat fins i tot a dir el seu nom usant tota classe de sobrenoms com 'el Penas' o 'l'ex d'Olga Moreno'.

Un problema de fàcil solució que a més es beneficiaria del poc èxit que el català ha patit després de defensar a Rocío. Carlos Sobera presentaria el reality com ha estat fent a Secret Story.

Antonio David Flores somrient
Paolo Vasile ofereix a l'exguàrdia civil l'oportunitat de la seva vida. | GTRES

Tot i que també cal tenir en compte com afectarà la participació de l'excol·laborador a les revistes. Recordem que totes les editorials es van negar a entrevistar-lo, cosa que també canviaria després de passar per Supervivientes.

Tots els concursants fan una entrevista a Lecturas després del seu pas per Hondures i en el cas d'Antonio David haurien de fer-ho.

El que és clar que l'ex d'Olga Moreno ha d'estar molt feliç davant del que pot suposar la seva tornada. Que Paolo Vasile es prepari, perquè li sortirà una mica car.