Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile, dels nervis per una nova demanda contra 'Mediaset'

Kiko Rivera té molt a veure amb aquest nou contratemps

Paolo Vasile no guanya per a disgustos, ja que últimament 'Mediaset' no deixa de veure's embolicada en problemes. D'una banda hi ha les demandes que reben de part d'Antonio David, que té contra les cordes a 'La Fábrica de la Tele' i exigeix una indemnització de 152.362 euros pels danys morals i a la imatge.

Mentre que, per altra banda, també es trobaria l''Operació Deluxe', una trama que involucra ni més ni menys que 138 famosos que han estat víctimes d'espionatge.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile s'enfronta a una nova demanda | EUROPA PRESS

Segons sembla, nombrosos col·laboradors de Telecinco obtenien informació privada dels famosos a través de la policia. D'aquesta manera, aconseguien contingut per al programa.

Just per això «el jutge requereix tota la informació declarada per la productora els anys 2017 i 2018 respecte als pagaments i retencions realitzats a Gustavo González. El paparazzi va passar de tenir nòmines dels 3.000 euros als 20.000 euros».

Fet al qual ara se suma un altre plet legal en què s'ha vist involucrat Kiko Rivera i que no agrada gens a Paolo Vasile. Cal recordar que el fill d'Isabel Pantoja arremetia a 'Cantora, la herencia envenenada' no només contra la 'tonadillera', sinó també contra el seu oncle Agustín Pantoja i el seu advocat Ramón Calderón.

Kiko Rivera plorant
Kiko Rivera plorant a Telecinco | TELECINCO

Aquest últim el va anomenar «pocavergonya» i el va acusar de formar part d'una trama per enganyar-lo amb l'herència del seu pare, Paquirri.

I és que Calderón era l'encarregat de defensar els interessos de Kiko Rivera després de la mort del destre. Unes acusacions davant de les quals el lletrat no es quedava de braços plegats, sinó que decidia emprendre mesures legals.

Paolo Vasile i 'Mediaset', contra les cordes per culpa de Kiko Rivera

Així, sembla que el resultat ha sortit a favor de Calderón i contra la cadena de Paolo Vasile. «Constitueixen intromissió il·legítima en el dret a l'honor del Sr. José Ramón Calderón Ramos les manifestacions que va realitzar el Sr. Francisco José Rivera Pantoja al programa 'Cantora, la herencia envenenada'», cita la sentència.

«En el programa emès el dia 13 de novembre de 2020, el Sr. Francisco Rivera Pantoja va anomenar al Sr. José Ramón Calderón Ramos 'pocavergonya' i li va atribuir formar part d'una trama amb altres persones per 'treure-li' el que el seu pare li havia deixat en testament», prossegueix el document.

D'aquesta manera, es condemna Kiko Rivera a indemnitzar l'advocat amb ni més ni menys que «4.000 euros en concepte de dany moral derivat d'aquesta intromissió il·legítima».

Fran Rivera i Kiko Rivera
Francisco Rivera, Cayetano Rivera i Kiko Rivera estan en guerra novament | Europa Press

I «es condemna a 'Mediaset Comunicación España, SA.' que cessi en la difusió dels programes de televisió 'Cantora, la herencia envenenada', de 'Sábado Deluxe' i 'Cantora, la herencia envenenada 2' en què s'arremet contra ell».

El cert és que Kiko Rivera enfronta una etapa força complicada, ja que el seu germà Fran també s'ha cansat de guardar silenci i ha acabat esclatant en contra. Així, el fill de Carmina Ordóñez concedia una exclusiva a la revista 'Hola!' en què deixava clara la seva postura respecte al DJ i a Isabel Pantoja.

Kiko Rivera a 'Sábado Deluxe'
Kiko Rivera carregava al 'Deluxe' contra José Ramón Calderón, el seu advocat| Telecinco

«La meva mare no li ha fet mal a Kiko mai. Quan vulgui Kiko, seiem a parlar de mares i li explico el que jo he tingut per mare», relatava.

«A la seva manera, la meva mare ha lluitat pels seus fills, se n'ha sacrificat, sempre que l'he necessitat ha estat la primera, ha donat la cara per mi i, a més, ha fet tot això gaudint d'una vida plena, fent cosa que li donava la gana», sentenciava.

A més a més, en Fran deixava clar que ja no volia saber res del seu germà i que era millor que cadascú seguís pel seu camí.

▶️ Anabel Pantoja desvela el verdadero motivo de su ruptura con Omar Sánchez

«Ja han sigut moltes vegades i arriba un moment en què no és qüestió de perdonar, sinó que hi ha coses que no poden ser. Jo m'he equivocat moltes vegades, però hi ha equivocacions i equivocacions», assegurava contundent.