Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile no es creu el gran error que ha comès Telecinco

L'aventura més extrema de Mediaset està a punt de començar

Queda menys d'una setmana perquè comenci l'aventura més extrema de Telecinco. Supervivientes 2022 ja està en marxa i la llista de concursants és pràcticament plena. Per desgràcia de Paolo Vasile, s'han revelat els noms de tots els concursants que participaran a Hondures abans d'hora, excepte un.

Paolo Vasile, disgustat amb els fets

Aquest dimecres l'humorista Juan Muñoz, de 'Cruz y Raya', se sumava a aquesta aventura extrema en els Cayos Cochinos. Amb ell eren 12 els noms que ocupaven l'extensa llista de participants.

Juan Muñoz somnrient a càmera
Juan Muñoz s'ha apuntat a l'aventura extrema en els 'Cayos Cochinos' | Catalunya Diari

Des de la cadena de Paolo Vasile s'havia anunciat que seria divendres quan es donarien a conèixer quatre noms de concursants en un programa especial emès a Mi Tele +. Desafortunadament, un error de guió va fer que es revelessin abans d'hora.

Quatre noms, al descobert

Tots els concursants van posar rumb a Hondures dijous a la nit, així que es va poder veure qui eren els quatre rostres coneguts que faltaven per completar la llista. A Anabel Pantoja, Charo Vega, Kiko Matamoros i Nacho Palau, entre d'altres, es va sumar a l'aeroport la parella composta per Alejandro Nieto i Tania Medina.

Tots dos es van donar a conèixer a l'última edició de La isla de las tentaciones. Per si allò no hagués estat una aventura ja prou extrema, els joves han decidit acceptar un nou repte que els ha portat fins a l'altra banda de l'Atlàntic.

Una altra de les cares que es va revelar abans d'hora va ser la de Desi Rodríguez. L'andalusa va començar el seu camí televisiu a GH 14, on va quedar en tercera posició.

Després, va fer els seus primers passos com a actriu a la sèrie Veneno, on va encarnar Paca la Piraña. Segur que el seu bon caràcter i el seu gran humor aconsegueixen fer més amenys les estones de fam i penúries a l'illa de Supervivientes 2022.

Desi Rodríguez
Desi Rodríguez també ha viatjat a Hondures | Atresmedia

Potser la cara més desconeguda és la de Yulen Pereira. Amb ell són 16 els concursants que disputaran la seva victòria en els Cayos Cochinos. Aquest jove de 26 anys és campió d'esgrima i el seu caràcter competitiu l'ha fet viatjar fins a Hondures decidit a aconseguir el premi final.

Yulen Pereira
L'esportista no es rendirà en aquesta competició | Instagram

 

Fitxatge sorpresa a la vista?

El cert és que encara queda per veure si hi haurà un fitxatge estrella com a la majoria de les edicions de Supervivientes. Tot apunta que seria algú molt més sorprenent que el fitxatge de Isabel Pantoja.

«Li haurien donat de termini fins dissabte a una persona molt potent perquè s'ho pensi, recapaciti i se sumi a la llista», explicava Raúl Triguero a Sálvame.

De moment, caldrà esperar per conèixer el nom de l'últim participant d'aquest concurs extrem, que tampoc no es podrà dilatar gaire en el temps. I és que per fi el compte enrere per a Supervivientes 2022 ja ha començat.

Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes'
El reality de Telecinco s'estrenarà en menys d'una setmana | Mediaset

Serà dijous vinent, 21 d'abril, quan el concurs arribi fins a les nostres pantalles. Amb Jorge Javier Vázquez al capdavant, Carlos Sobera, Lara Álvarez i el nou fitxatge Ion Aramendi la diversió està més que assegurada.

L'audiència ja té ganes de veure com es desenvolupen aquests famosos en una illa deserta on pescar i buscar alguna cosa per distreure's serà el seu dia a dia. A això hauran de sumar les proves, que per descomptat s'aniran complicant cada cop més. I és que si alguna cosa té aquest reality és que cal guanyar-se les coses sigui en grup o individualment.

Quan falten quatre dies per a la seva estrena, la cadena de Paolo Vasile té assegurat un bon nivell d'audiència. Les penúries de les cares conegudes a l'altra banda de l'Atlàntic sempre aconsegueixen conquerir els televidents.