Primer pla de Paolo Vasile amb posat seriós

Paolo Vasile, a punt d'anunciar un nou acomiadament després del que ha passat

Paolo Vasile medita fer fora una col·laboradora que promociona programes de la competència

El treball se li comença a acumular a Paolo Vasile. Fa unes hores confirmava l'acomiadament de Paz Padilla de Mediaset i sobre la taula ja té un altre nom que podria abandonar la cadena. Es tracta d´una col·laboradora amb uns quants anys d´experiència a la casa.

Els focus s'han posat ara sobre Rosa Benito, que va cometre un error imperdonable. O això almenys entenen els companys. A l'ex d'Amador Mohedano no se li va acudir res més que promocionar un espai de la competència.

Aquest gest no va agradar ni a Vasile ni a Jorge Javier Vázquez. El presentador badaloní li dedica la seva última columna a la revista Lecturas. L'ataca sense pietat, malgrat que encara li guarda una mica d'afecte.

Explica que no té «prou elements per assegurar» que la col·laboradora de Ya es mediodía sigui mala persona. Tot i això, sí que pot garantir que es tracta d'una dona «retorçada. Amb totes les lletres».

Li retreu que el passat divendres 25 de febrer fes promoció de la sèrie turca Tierra amarga. No hi hauria problema si no fos perquè s'emet a Antena 3 i, a més, a la mateixa franja de Sálvame. Com és lògic, aquest gest tenia algun tipus de significat.

Jorge Javier i Rosa Benito
Vasile va comprovar com Jorge Javier defensava la cadena a la batalla contra Rosa | Telecinco

Rosa va retuitejar un missatge que destacava el bon paper de la producció d'Atresmedia. Amb 1.639.000 espectadors i una quota de pantalla del 16,8% s'han convertit en els líders de la tarda. Davant d'això, el presentador de Sálvame no va trigar a reaccionar, demanant responsabilitats.

Demana que Paolo Vasile i els responsables de Mediaset prenguin cartes a l'assumpte. «Crec que a la cadena són massa condescendents amb actituds com aquesta», va assenyalar Jorge Javier. «No se m'acudiria mai fer un retuit de res que fos en contra d'un programa de l'empresa on treballo», va dir.

En qualsevol cas, és conscient que ell és només «un professional. Una persona que té molt clar que a la meva empresa treballa molta més gent, no només jo», va escriure. Volia recordar-li la que havia estat la seva amiga que tots havien de defensar els interessos de la companyia que els pagava.

Va aprofitar l'ocasió per carregar amb duresa contra ella. «La cunyada vídua de Rocío Jurado està demostrant que ha perdut la xaveta. Per molt que li molesti que un programa no li rendeixi culte, no s'ha d'oblidar que aquest programa el va salvar de la ruïna econòmica», va afegir.

La mare de Chayo va estar molts anys a les tardes de Telecinco, però la mala relació amb els companys la va obligar a abandonar l'espai. I entre ells encara hi ha comptes pendents, com s'acaba de comprovar.

Lamenten que tingui aquest comportament amb el format que «la va ajudar durant moltíssims anys». Sobretot quan la situació financera l'estava ofegant.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile comença a cansar-se de les actituds d'alguns treballadors | EUROPA PRESS

 

Paolo Vasile ha de prendre una decisió

Davant d'aquesta situació de tensió, Paolo Vasile ha de prendre mesures dràstiques. No pot consentir que ningú de la cadena promocioni espais de la competència. I més en la posició en què es troba Mediaset, que ha anat perdent terreny amb els mesos.

Cal aclarir que l'enuig de Rosa amb Sálvame va tenir el seu origen en una entrevista que li van fer a Sandra Bruman, antiga amiga de Chayo. «Jo vaig néixer en un cos equivocat», va assenyalar. Era tan bona la relació que mantenia amb la cantant que fins i tot hi va haver un acostament amb un dels seus germans.

«Notes que hi ha il·lusió per les dues parts. De cop i volta, un dia noto que ell deixa de contestar-me, està molt fred i jo no soc ximple», va dir Sandra. Chayo havia parlat amb el seu germà i li va dir que «amb una persona així no hi podria estar».

Vasile no té previst quedar-se de braços plegats. Després de la plantada de Padilla, no té previst suportar més comportaments inadequats a la casa.