Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile se la juga: la inesperada incorporació que pot revolucionar 'Sálvame'

Paolo Vasile ha fet un nou fitxatge

Fa tot just unes setmanes coneixíem la marxa d'alguns dels rostres més importants de 'Sálvame', entre les quals hi havia els seus directors, David Valldeperas i Alberto Díaz o Carlota Corredera.

Tot i això, sembla que es tractava d'una decisió seva per posar el focus d'atenció en altres projectes. Un nou moviment per posar-los al capdavant de nous formats i aconseguir aixecar l'audiència.

Així, des del 28 de març era Óscar Cornejo, conseller delegat de 'La Fábrica de la Tele', que es posava al capdavant de l'espai vespertí. Mentre que David Linares, ara encarregat de la direcció de 'Socialité', prenia el lloc de subdirector.

David Valldeperas i Raúl Prieto, directors de 'Sálvame'
David Valldeperas ha tornat a 'Sálvame' per la porta gran | Telecinco

«Estic trist perquè deixo aquesta cadira després de tantíssims anys, però també tinc ganes de canviar i de vida, d'altres històries», comentava Valldeperas emocionat.

Encara que es negava a desvelar quins serien els seus propers projectes. «No explicaré què faré a partir de dilluns, prefereixo que la gent ho vagi descobrint, és com explicar el final d'un llibre», anunciava.

▶️ Paz Padilla habla de su rara enfermedad

Però, això sí, deixava caure que d'alguna manera continuaria vinculat a 'Sálvame'. «Ens hem divertit molt treballant, gràcies a tots els que estan en plat i als que estan darrere», comentava després de marxar. Una promesa que ha complert, ja que ha tornat per la porta gran al programa, però com un col·laborador més.

Acomiadament entre Jorge Javier i David Valldeperas
Captura del comiat entre Jorge Javier i David Valldeperas a 'Sálvame' | Mediaset

Molt feliç i il·lusionat amb aquesta nova etapa, l'exdirector de 'Sálvame' s'asseia a taula amb altres companys com Jorge Javier Vázquez.

«Estava descansant», assegurava Valldeperas molt somrient. «Però a tu no t'havien fet fora?», li preguntava Jorge Javier en to jocós.

En referència, Valldeperas comentava que simplement s'havia pres un descans: «Ja t'he dit que no em movia d'aquí». «És un honor», afegia.

A més a més, deixava clar que «pot parlar de tots els temes». I és que després de tants anys dirigint un dificilíssim programa en directe de quatre i fins a cinc hores, el seu nou treball és gairebé bufar i fer ampolles.

Imatge de Carlos Lozano vestit amb camisa i americana blava durant una aparició a Sálvame
Carlos Lozano ha tornat a la televisió, juntament amb David Valldeperas | Telecinco

Tot i que aquesta no és l'única incorporació nova al format, ja que també Carlos Lozano s'estrenava com a tertulià aquesta mateixa setmana. Així, l'exitós presentador defensava la seva presència televisiva, deixant clar que no és cap 'joguina trencada' com molts volen fer veure.

«Ens fem grans. Fa 37 anys i és normal que vinguin noves generacions, però no aguantaré que es digui que la televisió que jo feia era una porqueria. He fet audiències que ara no es fan i grans formats, com a 'OT'», defensava.

David Valldeperas, un imprescindible a la vida dels seus companys

No hi ha dubte que David Valldeperas ha deixat empremta a molts dels seus companys, que li agraeixen de cor l'ajuda que els ha prestat al llarg dels anys. Aquest era el cas de Terelu Campos, que reconeixia obertament el gran afecte que li tenia.

«A David el conec des de fa molts anys. Sempre hem tingut molt bona connexió i em va ajudar molt en els meus pitjors moments al programa. Va intentar que relativitzés el que tenia importància i el que no», revelava.

«La meva relació amb ell no només es limita a aquest programa», sostenia. «Durant un temps em va dirigir al 'Deluxe'. Li agraeixo el dia que em va dir: 'Amor, és un plaer dirigir-te. Ets tan disciplinada'. Per mi és un dels afalacs més bonics que m'han fet a la meva vida».

«Quantes coses hem passat i hem viscut, David! T'estimo i, encara que ets el dimoni de Tasmània a l'auricular, et trobaré a faltar, però sé que et veuré», concloïa emocionada.