Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile imposa mesures urgents a 'Sálvame' per evitar una nova demanda

Paolo Vasile i la cúpula es volen protegir d'Antonio David i la seva xicota

Paolo Vasile podria estar més content que mai i és que 'Sálvame' sembla haver recuperat aquesta espurna que va perdre al seu moment. A poc a poc tot torna al seu lloc i torna a ser el programa que tots adoren. No obstant això, els alts directius són conscients que cremar un tema fins a la sacietat pot jugar en contra.

El mateix els va passar amb Rociíto i la seva docusèrie, motiu pel qual volen anar amb compte. L'escàndol de Marta Riesco i l'exguardia civil genera molt de contingut, però alhora els pot perjudicar.

De fet, Riesco ja ha anat a la policia per denunciar l'assetjament patit pel programa durant aquestes últimes setmanes.

Discussió a 'Sálvame' entre Marta López i Rocío Carrasco
Paolo Vasile sap que gràcies a Rociíto les dades d'audiència han millorat.   | Mediaset

Motiu pel qual els alts càrrecs haurien pres una decisió dràstica per protegir-se contra futures demandes. El cert és que ja en tenen prou amb la batalla legal en què porten immersos des de fa mesos contra l'ex de Rociíto i amb la famosa 'Operación Deluxe'.

Just per això s'hauria ordenat als presentadors i col·laboradors del programa tallar d'arrel el tema. «La direcció de 'Sálvame' ha decidit plantejar-se, d'una manera seriosa, responsable i contundent, deixar de parlar d'aquests personatges, de Marta Riesco i d'Antonio David», revelava Terelu Campos.

Sens dubte, la setmana ha estat molt intensa. Començant per Jorge Javier Vázquez i el seu enfrontament amb Marta Riesco en directe o la presència de Carrasco a plató presentant les seves proves irrefutables.

Captures Instagram Marta Riesco
Paolo Vasile és conscient del problema amb Marta Riesco.   | INSTAGRAM: MARTA.RIESCO

Vázquez no es tallava a l'hora de dir a la reportera coses com 'cenutria' o 'trilera' i demanava públicament el seu acomiadament de la cadena.

«No m'agradaria tenir-la treballant en un equip perquè embruta l'ambient i els companys la detesten», acusava la reportera.

«Quan vingui la teva cap Ana Rosa veuràs, perquè no li agraden aquestes coses», prosseguia amb les seves amenaces.

Els directius de 'Sálvame' prenen mesures urgents

«Pels meus collons que a aquesta la fan fora», hauria amenaçat darrere de càmeres als seus superiors. El problema és que Riesco també té les seves armes i sembla que segueix la mateixa estratègia que la seva parella.

Marta assegurava confiar en la justícia i espera que es prenguin mesures urgents davant del que va passar aquesta última setmana.

«Estic amb antidepressius des que van començar amb l'assetjament cap a mi. No hi ha cos que aguanti això», explotava a les xarxes socials

«I tot això per haver fet públiques les intencions, que encara avui desconeixem, de Rocío Carrasco i Luis Pliego amb mi després de trencar públicament amb Antonio David», puntualitzava. «Em destruiran i intentaran que m'acomiadin per haver-ho destapat tot».

Captures Instagram Marta Riesco
Paolo Vasile veu les discussions dels seus treballadors a les xarxes.   | INSTAGRAM: MARTA.RIESCO

La reportera insisteix en la seva versió que ella diu la veritat i que el director de Lecturas hi va contactar perquè Rociíto volia oferir-li una sucosa oferta laboral. I, desesperada per l'assetjament que pateix, escrivia a la Policia Nacional

«Demano si us plau a la Policia Nacional que m'ajudi amb la campanya d'assetjament que m'està fent La Fábrica de la Tele. No puc més».

▶️ Antonio David Flores toma una inesperada decisión que hará feliz a Rocío Carrasco

«Estic en tractament per culpa seva i ara em trobo en un hotel amb un atac d'ansietat i sense estar amb els meus. Ajuda, si us plau, davant de tot això. Preneu mesures ja», es lamentava.

«Des que vaig donar la notícia de la trucada en què Rocío i Luis Pliego s'estaven rient de mi i preparant un pla amb no sé quina intenció».

“La Fábrica de la Tele m'ha dit de tot. Han demanat el meu acomiadament. S'hi han ficat amb defectes físics. Estan maltractant-me mediàticament fins a uns límits insospitats. Només sóc una periodista que ha explicat una notícia. Demano protecció a la Policia Nacional», remarcava.