Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile s'afarta de la seva presentadora preferida i ja no esperarà més

Paolo Vasile perd la paciència davant dels fets de diumenge al plató de 'Secret Story'

Paolo Vasile va assistir atònit als fets de diumenge al plató de 'Secret Story'. El conseller delegat de Telecinco es troba en un moment molt delicat intentant canalitzar una cadena que va a la deriva.

Mediaset ha perdut llocs en el rànquing d'audiències i ha pres decisions dràstiques per revertir la situació. Ara, després del que es va veure diumenge passat al plató de 'Secret Story', Vasile podria fixar el seu objectiu en una de les seves comunicadores estrella.

Paolo Vasile perd la paciència 

L'edició d'anònims de 'Secret Story' ja engrosseix la llista de fracassos de Telecinco. El reality no ha aconseguit enganxar l'audiència i Mediaset no sap com girar la truita a la casa de Guadalix.

Els participants no han arribat fins als teleespectadors i els debats són un autèntic desastre. Toñi Moreno intenta com pot controlar defensors i concursants, però la seva falta d'autoritat és palpable.

Toñi Moreno.
Paolo Vasile assisteix a la poca autoritat que té Toñi Moreno a 'Secret Story'. | Telecinco 

Gairebé cada diumenge, la catalana queda en evidència i els seguidors del programa critiquen la seva actuació. Una de les nits més complicades va tenir lloc amb un fort enfrontament entre Jonathan, germà de Cora, i Kamal, defensor de Nissy i Laila.

En aquella ocasió, gairebé arriben a les mans davant d'una Toñi que no sabia imposar-se i que va necessitar l'ajuda d'algú del públic per separar-los. Tenint en compte l'actitud de la periodista, no és estrany que els concursants passin d'ella. Una cosa que no estaria agradant a Paolo Vasile.

Diumenge, els seguidors van ser testimonis de la falta de control al plató. Laila i Cristina van ser les protagonistes de la nit quan la concursant va carregar contra la col·laboradora davant la passivitat de Moreno.

«Que la tractin així és vergonyós i desagradable, i la presentadora no fa res», es queixava un espectador. La participant va entrar trepitjant fort al plató i va atacar tots els presents, fixant el seu objectiu a la col·laboradora.

Paolo Vasile pren una decisió davant les nombroses crítiques rebudes

Paolo Vasile té clar que una de les seves estrelles no encaixa a Telecinco. Toñi Moreno tornava a liderar un espai a la cadena després de sortir de 'Viva la vida', però no ha estat a l'altura.

Les constants crítiques que rep per no saber posar ordre al plató de 'Secret Story' n'és una prova. Unes crítiques que han arribat fins a les orelles del conseller delegat, que podria haver pres una decisió sobre el seu futur professional.

Primer pla de Toñi Moreno plorant
Paolo Vasile podria deixar sense feina Toñi Moreno. | Europa Press 

L'audiència és qui mana i, en aquests moments de crisi per a Telecinco, Vasile la té molt en compte. La gota que va fer vessar el got és la passivitat que, una vegada més, va mostrar davant dels enfrontaments al plató.

La seva falta de comandament va ser notable i va ser totalment ignorada tant per Carmen com per Laila quan van començar a discutir. «Us heu passat tres pobles totes dues», va ser l'únic que va dir, mentre elles feien orelles sordes.

L'enfrontament va anar augmentant, fins que una veu procedent de l'exterior del plató va posar fre. No va ser la periodista l'encarregada de proferir un crit que va deixar les dues concursants en silenci, sinó algú de fora.

Un cop més, era una persona aliena qui prenia les regnes de la nit davant d'una Toñi incapaç de fer-ho. Moment que va ser molt criticat pels espectadors que no van trigar a anar a les xarxes per deixar palès el seu malestar.

Està clar que Toñi Moreno no encaixa en aquest estil de programes i veurem si Vasile torna a comptar amb ella. De moment, un cop finalitzi el reality, s'acabarà la seva feina com a conductora del programa.