Muntatge de Paolo Vasile amb Bertín Osborne

Paolo Vasile propina el revés definitiu a Bertín Osborne

Bertín Osborne intenta assumir el nou canvi ordenat per Vasile

Nou contratemps per a Bertín Osborne. Paolo Vasile hi havia confiat la nit dels dilluns de Telecinco. L'aposta per Mi casa es la tuya era més que evident.

 

Van començar la nova temporada amb personatges de molta tirada, com Ana Obregón i Bárbara Rey. Fins i tot es va produir el debut com a entrevistadora de Claudia, la filla del cantant. Però hi ha hagut un fet que no ha acabat de convèncer els directius de la cadena.

Bertín acaba de veure com el seu espai quedava relegat a un segon pla. Aquest dilluns estava previst que emetessin un tercer lliurament, però finalment no serà així. La cadena de Vasile va decidir fer a última hora una modificació de la programació.

Amb el propòsit de sorprendre la competència va decidir avançar a aquesta nit els últims episodis de La que se avecina. Feia uns quants dies que els anunciaven, però ningú esperava que fessin el pas d'emetre'ls tan ràpid. Sobretot perquè tenien la graella de la programació força planificada.

La setmana passada, només finalitzar l'entrevista amb Bárbara Rey, van posar un avenç de la següent. Es va poder comprovar com el proper convidat era Jimmy Giménez-Arnau. Tot indicava que seria aquest dilluns quan es podria veure la xerrada, però caldrà esperar un temps.

Bertín Osborne i Ana Obregón
Bertín va entrevistar Obregón a la primera emissió | Mediaset

La pregunta que es formula tothom és quan tornarà Mi casa es la tuya. De moment no té data d'emissió, malgrat que des de Fuencarral asseguren que en poc temps anunciaran el nou dia. En primer lloc li han de fer un forat.

Sorprèn força la postura adoptada per Telecinco. Consideraven que el programa de Bertín Osborne era una garantia d'èxit per començar la setmana. Però en qüestió de dies van canviar d'opinió sense donar cap mena d'explicació.

El cantant de ranxeres haurà d'esperar un temps que la resta d'entrevistes que té gravades vegin la llum. No hi ha un motiu concret que hagi portat Vasile a prendre aquesta mesura tan radical. Però sí que es pot justificar la decisió amb els resultats d'audiència.

Al primer programa es va produir un 15% de share amb Ana Obregón. Unes xifres més que acceptables i que van tenir molt atractiu per tot allò que havia de contar l'actriu.

Però a la segona emissió la caiguda va arribar al 10,5%. No es descarta que vulguin fer una volta al format abans de cremar-lo del tot. En qualsevol cas, com és lògic en aquests casos, la incertesa s'apodera dels protagonistes.

El cantant veu com l'espai que condueix no és prou valorat per la casa. Sobretot perquè el suprimeixen de la graella i la intenció final és desplaçar-ho a un altre dia. Tot això amb molt de secretisme i sense aportar explicacions.

Bertín Osborne s'emporta un altre disgust

Bertín Osborne intenta passar pàgina com més ràpidament millor. Sap que poc es pot fer davant de les decisions de la cadena. A ningú no li resulta agradable aquests continus canvis de dates.

Principalment perquè l'espectador s'acaba desenganxant del format i amb les setmanes va perdent interès. És un disgust més per al presentador, que ve de patir el coronavirus. El pitjor de tot van ser les seqüeles que va patir i que el van obligar a fer un temps de descans.

Imatge de Bertín Osborne cantant durant un concert
Bertín ha hagut de posposar algunes actuacions | GTRES

La seva agenda de concerts es va ajornar i els va haver de buscar una data per més endavant. Al marge de tot això, el més probable és que l'ex de Fabiola es prengui amb filosofia la cancel·lació del programa. Tracta de seguir amb el seu dia a dia amb tota normalitat.

Bertín Osborne confia que li facin un lloc com més aviat millor. La decisió final, com tot el que passa a Telecinco, depèn Paolo Vasile.