Fotomuntatge de Paolo Vasile i Antonio David Flores

Paolo Vasile ja ha rebut el missatge urgent d'Antonio David Flores

Paolo Vasile emmudeix després de la dura resposta de l'excol·laborador de Telecinco

Fa mesos, Paolo Vasile va acabar amb un personatge mediàtic que ha hagut de reinventar-se en els últims mesos després del seu acomiadament fulminant de Telecinco. Concretament, Vasile va decidir de cop i volta deixar de comptar amb l'ex de Rociíto després de poc menys d'any i mig a 'Sálvame'.

Així doncs, Paolo Vasile va forçar la sortida de l'extertulià després que la seva ex tragués a la llum els suposats episodis de maltractament que hauria patit per part de l'andalús.

Antonio David Flores assegut treballant a Telecinco
El pare de Rocío Flores s'ha hagut de guanyar la vida d'una altra manera després de ser acomiadat per Paolo Vasile | Mediaset

L'exguàrdia civil es va quedar sense feina i no va tenir més remei que pensar en nous horitzons per guanyar-se la vida. Per sort, la seva família sí que va ser benvinguda a diversos programes de la cadena, com a 'Supervivientes', 'reality' que va guanyar la seva exdona Olga Moreno.

A més a més, a 'El programa de Ana Rosa' va començar a col·laborar fa gairebé un any la seva filla Rocío. I gràcies a aquestes dues fonts d'ingressos, Antonio David i els seus van poder tirar endavant.

L'excol·laborador de 'Sálvame' esclata després de les darreres informacions

A partir de la tardor, mesos després de l'acomiadament d'Antonio David, va buscar una nova manera de guanyar-se el pa: obrir-se un canal de YouTube. Gràcies als milers de visualitzacions que sumen els seus vídeos, guanya uns quants diners, encara que no prou perquè la seva economia sigui folgada.

No obstant això, en els darrers dies, el pare de Ro Flores ha estat actualitat per un tema concret. No per cap tema judicial ni per alguna cosa relacionada amb la seva parella, Marta Riesco, o amb la seva ex Rociíto, sinó que el seu nom ha estat un de tants que han sortit a la llum per formar part de l'elenc de participants que viatgen a Hondures per concursar a 'Supervivientes'.

Antonio David Flores amb mascareta.
L'andalús ha parlat clar amb Paolo Vasile sobre la possible participació en un programa de Telecinco | Europa Press

El protagonista del dia, sorprès després de veure's en aquesta llista de suposats concursants, ha sortit el pas a través del seu canal de YouTube. Així, ha deixat clar quin serà el seu futur en un format que agrada i molt a la família Flores Moreno. Recordem que a més d'Olga Moreno, a l'edició anterior de 'Supervivientes', cap al 2020, Rocío Flores va participar en l'esmentat espai.

Paolo Vasile ja té la resposta del pare de Rocío Flores

A més, des de la cadena liderada per Paolo Vasile, també s'ha considerat el nom de Manuel Bedmar, xicot de Rocío Flores, per concursar a la següent edició del programa d'aventures. Però amb tot, Paolo Vasile veia el cap de setmana passat el seu extreballador negant en rotund que fos un dels valents que viatgin a Hondures pròximament.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile ja sap la resposta que li ha donat l'ex de Rociíto| EUROPA PRESS

«En un programa de Telecinco on m'han destruït a mi i a la meva família han estat debatent amb absoluta normalitat sobre com seria el meu fitxatge a 'Supervivientes ' Ens calen els diners, encara que al meu canal de YouTube vaig guanyant de forma humil», ha confessat.

«No seria qüestió de negociar diners, es tracta que em demanin perdó públicament, per rescabalar el meu nom i el de la meva família», va advertir com a condició. «Caldria explicar la veritat sobre el meu acomiadament, que va ser un negoci perquè no hi havia cap altra opció, ja que havien comprat el documental», prosseguia.

«Si soc el fitxatge estrella, us recomano que busqueu un altre perquè no hi seré»

Molt altiu en el seu discurs, Antonio David ha rebutjat així estar en el 'reality' d'aventures. «Si penseu que Antonio David baixarà del carro, ja us dic que no, i menys llençar-me de l'helicòpter. Si soc el fitxatge estrella de 'Supervivientes', us recomano que busqueu un altre perquè no hi seré», ha avisat.

«No és per diners, es tracta de dignitat, moral i respecte. No compteu amb mi». A més, segons expressa el xicot de Marta Riesco, aquest anunci del fitxatge estrella podria ser el de Rociíto o Fidel Albiac.