Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile rep un altre cop dur: la seva presentadora estrella també es planta

El conseller delegat de Mediaset Espanya haurà de buscar una substituta

 Paolo Vasile s'ha emportat una gran decepció en assabentar-se dels plans que té una estrella de Telecinco. Després de set temporades al capdavant de 'Supervivientes' des d'Hondures, Lara Álvarez ha dit prou. No vol seguir vinculada al format.

Pel que sembla, l'asturiana ja ho ha comunicat als seus superiors, segons recull la revista 'Semana'. Assegura que està cansada de l'exigència del programa i creu que ha arribat el moment d'emprendre nous projectes professionals. Era una de les cares més conegudes de la cadena i tenia molta complicitat amb Jorge Javier Vázquez, que s'encarrega de presentar el reality des de Madrid, i els concursants.

Ara, Vasile té una missió molt difícil: trobar una substituta. El fet que Álvarez hagi decidit deixar l'espai no ha agradat a l'italià. Sobretot perquè té molt poc temps per a trobar algú de garantia que estigui disposat a assumir aquest repte.

Lara Álvarez vol passar pàgina

Els motius que han portat la periodista a prendre aquesta decisió són comprensibles. Té una vida més estable i també està implicada en altres programes de Mediaset, com 'Idol Kids'. Fa poc que s'ha sumat a l'equip del concurs de talent infantil, tot i que de moment les dades d'audiència no els acompanyen gaire.

Amb prou feines arriben al milió d'espectadors, amb un share del 10%. Unes xifres preocupants per a Telecinco, que fa mesos que perd audiència.

Imatge de Lara Álvarez plorant durant una gala de 'Supervivientes'
Lara Álvarez deixa 'Supervivientes' | Telecinco

Lara feia molt de temps que tenia al cap la idea de deixar 'Supervivientes'. Any rere any es presentava com el comodí segur, però en aquesta ocasió s'ha volgut apartar. Ja no se sent amb prou forces per a posar-se al capdavant d'un format tan exigent.

No hem d'oblidar que passava més de tres mesos fora d'Espanya, cosa que afectava completament la seva vida personal i la seva rutina diària. Ho havia de deixar tot per a centrar-se en aquest espai.

L'asturiana és una professional que Paolo Vasile valora molt. Prova d'això és el fet que hagi presentat el reality durant tant de temps. A Telecinco ha anat guanyant cada vegada més protagonisme, fins a convertir-se en una de les figures més estimades de la cadena. I ara té intenció de seguir fent carrera a la televisió amb algun programa nou.

Sap que no li faltaran les oportunitats laborals. Amb 35 anys, té molt clar què vol a la vida, i no és precisament estar uns quants mesos lluny de casa seva. Recentment, se l'ha pogut veure amb la seva nova parella, Davide Rey.

Ell fa més d'una dècada que treballa a 'Supervivientes', l'espai que la periodista ha decidit abandonar. Se l'ha vist molt enamorada amb l'italià, i no és descartable que vulgui formalitzar la relació i fins i tot tenir fills.

Paolo Vasile ha de buscar presentador en temps rècord

Paolo Vasile s'enfronta a la missió de trobar algú que substitueixi la de Gijón. I no serà gens fàcil, sobretot perquè Lara Álvarez ha fet una gran tasca a 'Supervivientes'.

A favor seu, cal dir que des del primer moment es va guanyar l'afecte del públic, i també dels concursants. Sempre s'ha mostrat molt propera i còmplice amb ells, cosa que és d'agrair.

Paolo Vasile
Paolo Vasile té poc temps per a trobar un substitut | GTRES

La nova edició del reality encara no té data oficial d'estrena, però en general sol arrencar a l'abril o al maig. Possiblement arribarà a Mediaset un cop s'acabi 'Secret Story'.

Paolo Vasile s'ha de posar les piles si vol trobar algú que pugui ocupar el buit que Lara Álvarez ha deixat a 'Supervivientes'. Té uns quants candidats, però no tots acaben de convèncer els dirigents de la cadena. De moment, l'únic que tenen clar és que Jorge Jorge Javier Vázquez serà l'encarregat de presentar el reality des de Madrid.