Alejandra Rubio i la seva mare Terelu protagonitzen un tens moment al plató

Mare i filla tenen punts de vista molt diferents sobre un dels temes més comentats de la setmana

Terelu Campos al plató de 'Viva la vida'
Mare i filla comparteixen una opinió molt diferent sobre les paraules de Carmen Borrego | Telecinco

Antonio David Flores treia a la llum, ara fa uns dies, una informació que ha deixat a tothom desconcertat i que s'ha convertit en el tema de la setmana: El germà secret i que ningú coneixia de Carmen Borrego i Terelu Campos.

A causa del gran enrenou que ha causat l'aparició inesperada d'un germà i per tal de fer front a tots els rumors i comentaris que han sorgit al respecte, i sobre altres temes relacionats, Carmen Borrego va decidir concedir una entrevista a la revista 'Lecturas'. Les paraules de Borrego també han estat notícia fins al punt que es van convertir en un dels plats forts del programa 'Viva la vida'.

La seva presentadora, Emma García, no ha volgut deixar escapar l'oportunitat de preguntar a Terelu Campos i Alejandra Rubio, germana i neboda de Carmen, quina era la seva opinió respecte a la seva entrevista. La resposta de la neta de María Teresa Campos va suposar una gran lliçó per a la seva mare.

Les paraules d'Alejandra a la seva mare

Mare i filla van tenir unes reaccions molt diferents i és que Terelu va defensar que mai opinarà públicament sobre allò que la seva germana decideixi fer amb la seva vida i la seva feina perquè considera que aquestes coses s'han de mantenir en privat.

Per la seva part, Alejandra va compartir una postura força allunyada de la manifestada per la seva mare. Així doncs, la jove va respondre: «Ja mama, és la teva germana però també s'ha de donar l'opinió del que passa» tot referint-se que treballen en un mitjà de televisió on la seva feina és opinar públicament.

Davant d'aquestes paraules, l'única reacció que va obtenir per part d'Emma García i Terelu va ser un somriure. En aquest moment, la neta de María Teresa Campos es va adonar del que havia dit i que les paraules que li havien sortit des de dins no eren molt oportunes. La jove es va endur les mans a la cara mentre reia.

No obstant això, Terelu va preferir mantenir el silenci però va defensar que encara que la seva filla i ella mantinguessin punts de vista diferents sobre el tema tots dos eren igual de vàlids.


Comentaris

envia el comentari