María Teresa Campos al plató de 'Sálvame'

Les paraules d'una extreballadora de María Teresa Campos que la deixen en molt mal lloc

Carmen Laviña, antiga companya de la coneguda presentadora, no ha dubtat a carregar durament contra ella en el programa de María Patiño

Des que María Teresa Campos s'assegués al plató de 'Sábado Deluxe' per a defensar a les seves filles, la veterana presentadora no deixa d'emportar-se disgustos. Si fa uns dies Jorge Javier Vázquez decidia trencar per complet la seva relació amb la periodista després del seu comportament al plató, ahir, 10 d'octubre, 'Socialité' donava a conèixer un testimoniatge que no deixava en bon lloc a la presentadora.

Carmen Laviña, antiga companya de María Teresa, no ha dubtat a carregar durament contra ella en el programa de María Patiño, assegurant que la malaguenya havia estat una de les pitjors persones amb les quals havia treballat.

«Jo vaig conèixer a María Teresa Campos a 'Radio Cadena Española', jo era redactora del seu programa i la recordo com la pitjor cap que he tingut en la meva vida (...). Em boicotejava la redacció de les notícies, em censurava contínuament. Li agradava molt més treballar amb els nois que amb les noies, boicotejava el meu treball (...). Xisclava molt i s'enfadava molt, ens humiliava de manera constant (...). Treballar amb ella era fàcil si eres part del seu seguici, però si no eres de la seva camarilla, estaves tot el dia en tensió perquè no sabies per on t'anava a caure (...). María Teresa Campos és sens dubte una de les pitjors persones que he conegut en la meva vida, amb mi no va ser bona persona», sentenciava Laviña.

La que va ser cap de premsa de l'expresident Adolfo Suárez, no va dubtar i va anar més enllà en narrar el calvari pel qual havia passat en treballar amb les Campos. «Surt d'aquí, no brillis, no destaquis, no sobresurtis perquè si no vaig per tu», va ser tan sols una de les múltiples frases que la matriarca de les Campos li deia a la periodista.

Va ser tal el calvari que Laviña va viure amb María Teresa Campos que fins i tot va arribar a sentir-se com un zero a l'esquerra professionalment parlant. I és que la veterana presentadora no dubtava a arremetre contra la seva companya amb comentaris tan feridors com «no tens cos per a lluir en televisió».

Amb qui sí que era especialment amable María Teresa era amb aquells que sempre remaven a favor seu, un grup de redactors amics de la família amb els quals s'anava a comprar roba interior. «Com et tingués especial malvolença, com crec que era el meu cas, era impossible, era un sotsobre constant», recalcava la periodista.

Sens dubte, Carmen Laviña ha relatat viure un autèntic infern durant els tres anys que ha estat treballant amb la Campos. És més, la periodista ha revelat a 'Socialité' que va arribar a sentir-se «humiliada, menyspreada i utilitzada».