Primer pla de Cristina Medina amb un mocador al cap

Les paraules de Cristina Medina sobre la batalla contra el càncer: «Estic de dol»

Cristina Medina ha compartit una reflexió molt dura sobre la malaltia que pateix

 Cristina Medina ha tornat a impactar els seus seguidors. Tothom recordem el xoc que va produir als fans de 'La que se avecina' que l'artista revelés una notícia horrible relacionada salut.

Fa quatre mesos, l'actriu va anunciar a través de les xarxes socials que tenia càncer de mama, i va fer una crida als governants per a posar de manifest el problema que tenen les persones que pateixen aquesta malaltia.

I és que Medina denunciava els tractaments a què s'han de sotmetre són poc assequibles. Sobretot, ressaltava que no només hi ha la quimioteràpia i la radioteràpia.

Cristina Medina amb posat seriós
Cristina Medina segueix lluitant contra el càncer de mama | Cedida

Aquell dia tan dolorós, l'actriu va explicar com li havien detectat la malaltia. «Va ser al juliol. Tenia dos bonys. Acabaré la quimio al desembre, i la ràdio al febrer o al març, i després a recuperar-me i a gaudir de l'estiu. Ja treballaré», confessava en una entrevista.

Cristina Medina ha acabat el tractament amb èxit

Amb tot, la bona notícia per a la integrant de 'La que se avecina' és que ja ha acabat el tractament de quimioteràpia i radioteràpia. Així ho ha fet saber a tots els seus seguidors mitjançant el seu compte d'Instagram.

«Ja he acabat la quimio i la ràdio. Ara estic fent el tractament hormonal, i em fan molt de mal les articulacions. Per a recuperar-me, estic fent l'exercici d'una manera light, i després faig flamenc...», ha explicat detalladament.

Cristina Medina somrient
Cristina Medina ha acabat la quimioteràpia i la radioteràpia | Europa Press

I és que l'actriu ha fet una reflexió molt bonica en un vídeo dedicat a tothom que, com ella, està immers en l'àrdua lluita contra aquesta malaltia.

«Ara és quan m'està venint tot el xoc emocional fort», ha confessat recentment.

«Hi ha una cosa que he descobert que vull compartir amb vosaltres. Se suposa que d'aquí a uns mesos, quan tot es vagi recuperant, serem la versió millorada de nosaltres mateixes. Això és el que molta gent que ha passat per la malaltia diu», prosseguia Cristina Medina.

El cas és que l'actriu ara mateix no se sent una versió millorada. «I la versió anterior està destruïda, llavors. He intentat entendre totes aquestes emocions: un aldarull de tristesa, ansietat, nerviosisme, por, de tot» , explicava.

La dolorosa reflexió de Cristina Medina: «Estic de dol»

Alhora, l'artista s'ha obert en canal i ha fet una reflexió molt profunda que tothom ha aplaudit.

«Hi ha una reflexió que he fet que m'ha servit d'ajuda. Considero que estic vivint una mena de dol de la persona que era abans».

Primer pla de Cristina Medina
Cristina Medina s'ha obert en canal al seu compte d'Instagram | GTRES

«Segurament, quan tot això s'acabi, tornarà l'anterior, i amb la nova farem una versió. Però alguna de vosaltres ara mateix està confosa, si en comptes de sentir-se feliç d'haver acabat el tractament, se sent com un gat en una bossa, que sapigueu que jo estic igual», sostenia Cristina Medina.

«Estic de dol. El dia que estic trista, estic trista, i el dia que estic més animada, ho estic. Si estic rabiosa o ansiosa amb tot el que m'ha tocat viure, hi tinc tot el dret», asseverava.

Imatge dels actors de la sèrie 'La que se avecina'
Cristina Medina ha rebut missatges de suport de tots els companys de 'La que se avecina' | Mediaset

Cristina Medina també vol deixar clar que un malalt de càncer no està recuperat per haver acabat un tractament concret.

«A la gent que insisteix que estem bé perquè hem acabat el tractament, els diré que, si no volen sentir la veritat, que no preguntin. Normalment és gent que no forma part del teu dia a dia. Si no, saben que bé, precisament, no estàs», ha dit.

Així, molts dels seus companys de 'La que se avecina', com Eva Isanta o Vanesa Romero, han tingut paraules d'afecte per a Cristina Medina. «Crec que això de compartir és molt gran, amiga», deia la primera, o «ets molt gran, amiga», publicava Romero.