Les punyents paraules de Jorge Javier Vázquez sobre Mila Ximénez i el seu càncer

Jorge Javier Vázquez confessa els seus comptes pendents amb Mila Ximénez

Mila Ximénez i Jorge Javier Vázquez
Mila Ximénez i Jorge Javier Vázquez, en un viatge l'estiu passat a Londres. | Instagram

Mila Ximénez va entrar en directe el passat dimarts 16 de juny a 'Sálvame' per revelar que pateix càncer de pulmó. L'exdona de Manolo Santana revelava que «el dilluns de la setmana anterior va ser a fer-se una ressonància perquè no podia amb els dolors i després de la prova li van comunicar que tenia càncer», segons va confessar en directe.

El presentador Jorge Javier Vázquez va intentar mantenir l'enteresa davant la trista notícia de la seva amiga, i va intentar aixecar l'ànim dels seus companys. El conductor de 'Sálvame' va enviar un missatge de suport a la seva amiga i confident. «T'estimo molt, has fet un jurament i els juraments es compleixen», assegurava el badaloní.

«Cal lluitar i fer front als problemes»

Minuts després, Jorge Javier decidia oferir el seu punt de vista sobre aquesta terrible situació. «Aquest tipus de situacions et deixen en xoc però crec que el missatge que cal enviar és que cal lluitar, cal fer front als problemes i cal no enfonsar-se. Entenc la preocupació de tots però hi ha molta gent que està lluitant-hi, convivint-hi i el venç», sentenciava Jordi.

Ara, el periodista ha compartit amb els seus seguidors el dinar que ha tingut amb Mila Ximénez, que afirma estar espantada. «M'impressiona escoltar a la meva amiga Mila dir que està espantada. Tenir por és una cosa normal, tots en tenim. Però 'estar espantada' implica un patiment, un temor més delicat que el que provoca la por», ha explicat el presentador badaloní.

El presentador de Telecinco ha explicat que la seva companya és molt pragmàtica. «Mila m'ha explicat que el que no li fa cap gràcia quan va a l'hospital és veure que la fiquen en sales senyalitzades amb cartells que diuen 'Oncologia' o 'Radiologia'. Com que és molt pragmàtica, li recomano no llegir-los».

La causa pendent de Jorge Javier i Mila

El presentador badaloní ha confessat al seu bloc de 'Lecturas' que té un viatge pendent amb la seva amiga Mila. «L'únic que diferencia aquest estiu dels anteriors és que no hem planejat cap viatge junts. Tant se val. Queda pendent. Estic convençut que la vida ens oferirà encara molts motius per fer-ho», ha tancat.

Jorge Javier Vázquez  i Mila Ximénez  han compartit grans moments junts. Al juliol de l'any passat, el periodista i la col·laboradora van gaudir d'una escapada en solitari a Londres, on van fer turisme i van compartir confidències.


Comentaris

envia el comentari