El pare d'Adara li filtra informació de l'exterior i l'enfonsa

Adara no era conscient de la magnitud que estava prenent la informació més enllà de les parets de la casa de Guadalix
Adara Molinero
Adara ha viscut un dels moments més durs dins del concurs | Telecinco

Per normal general, l'organització de 'Gran Hermano VIP' és molt rigorosa amb la informació que comparteixen les visites amb els concursants, però en aquesta ocasió sembla que s'han permès certes llicències. El pare d'Adara pujava fins a la casa per visitar la seva filla i el que havia de ser un moment bonic, s'ha convertit en un autèntic drama.

 

Adara li preguntava al seu pare com estava tot a l'exterior i ell no ha dubtat en explicar-li la realitat que s'estava vivint a l'exterior. Saltant-se tots els protocols el pare li ha proporcionat informació de fora explicant-li que molta gent no havia entès el que havia fet, que havia molestat a la seva parella i que això es podria convertir en un problema quan ella sortís del concurs.

 

Adara s'enfonsa i confessa que no és feliç

Ella no ha sabut reaccionar i s'ha posat a plorar, això sí, confessant que no volia fer mal a la persona que es troba fora, referint-se a Hugo Sierra, però també admetent que estava sentint coses per Gianmarco Onestini. Per últim, el pare li ha revelat una última dada: el dia que ella surti del concurs estarà Hugo amb el nadó que tenen en comú esperant-la per poder parlar-ho tot. D'altra banda, Adara ha confessat a Jorge Javier que ja no era feliç amb la seva parella i li ha demanat perdó en directe.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari