Alba Carrillo i Carlos Carrillo

El pare d'Alba Carrillo, abandonat: «És horrorós, està destrossat»

Alba Carrillo respon als que l'acusen de tractar malament el seu pare

Alba Carrillo s'ha tornat a convertir en notícia després de fer-se pública la nit romàntica que va passar amb José Antonio Canales Rivera. D'aquesta manera, la model torna a ser a l'ull de l'huracà després de mesos sense parlar-ne.

El torero va arribar a la vida d'Alba gràcies al fet que Canales i Lucía Pariente tenen una excel·lent relació. Tots dos es van convertir en companys després del seu pas per 'Secret Story', el reality que va permetre a Lucía Pariente i a la seva filla el seu ressorgir televisiu.

Després d'anys a l'ombra, Lucía i Alba van tornar als platós de televisió, amb les conseqüències que això comporta. No obstant això, el principal perjudicat va ser el seu pare que, ràpidament, va estar al focus de la polèmica per la suposada mala relació familiar.

Acusen Alba Carrillo d'abandonar el seu pare

El temps que Alba Carrillo va estar col·laborant a 'Sálvame 'no li va ser precisament rendible. Setmanes abans que es conegués la ruptura sentimental amb Santi Burgoa, una altra informació va arribar a la redacció del programa.

Una suposada amiga de Carlos, el pare de la model i marit de Lucía Pariente, va trencar el seu silenci desvelant que aquest rebia un tracte humiliant. «Estem al·lucinats i molt enfadats pels menyspreus constants que rep tant per part de l'una com per l'altra», explicava la testimoni.

Carlos Carrillo, pare d'Alba Carrilo
Asseguren que el pare d'Alba Carrillo és humiliat per la filla i la dona | GTRES

Pel que sembla, Carlos Carillo estaria fart de com el tracten a casa, especialment des que les dues dones són a la televisió, i hauria comentat aquesta situació amb el seu entorn més proper. A més, va assegurar que el pare de la model sabia molt de coses de la seva relació amb Santi Burgoa que no la deixarien en bon lloc.

"No el volen, el tenen abandonat, és horrorós, són moltes vegades les vegades que s'ha quedat pols", explica la seva coneguda.

Carlos viu una vida tranquil·la, diferent de la de la seva dona i la seva filla. Mentre elles es passegen pels platós i realities, ell és a casa sense pronunciar-se, cosa que molts creuen que es tracta d'una imposició de dona i filla. «No l'estimen, el tenen abandonat, és horrorós», comenta el seu entorn.

Alba Carrillo es defensa

La reacció d'Alba Carrillo no es va fer esperar. No és la primera vegada que el seu pare surt a la televisió, tot i que intenten mantenir-lo en un segon pla. Per a la col·laboradora, el seu pare no és un personatge públic i prefereix que segueixi a l'anonimat.

Carrillo demanava a la suposada amiga de Carlos Carrillo que «donis la cara». «Neteja't la boca abans de parlar del meu pare», li etzibava Alba, que va confessar que el seu pare està satisfet amb la seva trajectòria televisiva, però és un home tímid a qui no li agrada cridar l'atenció.

Alba Carrillo, visiblement molesta i parlant, en un plató.
Alba Carrillo es defensa de l'acusació | Mediaset

Alba va defensar la relació que manté amb la família i afirmava que el seu pare sempre li ha donat suport. «Som un equip tots quatre, m'ajuden moltíssim amb el meu fill i jo tinc molta sort», afegia.

La col·laboradora de 'Ya es mediodía' només té afalacs i bones paraules pel seu pare, que qualifica d'home discret i molt sensible. «Ell és feliç amb la participació de la meva mare als realities de Telecinco», explicava l'ex de Feliciano López.

Alba Carrillo i Lucía Pariente
Alba Carrillo i Lucía Pariente tenen una relació excel·lent amb Carlos Carrillo | GTRES

Sobre la relació que Carlos Carrillo manté amb la seva dona, Lucía Pariente, Alba va assegurar que «és molt feliç». Va presumir de l'humor peculiar que té el matrimoni i va confessar que està orgullós de Pariente i del seu pas per la  televisió.

«El meu pare riu molt quan la meva mare fa les ximpleries que fa a la tele, ells estan per sobre d'això», admetia Carrillo. «El nostre humor no s'entén, ells s'ho passen pipa», sentenciava la model.