Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i el seu pare, Bernardo Pantoja

Crisi al clan Pantoja: El pare d'Anabel, disposat a explicar-ho tot

Bernardo Pantoja estaria preparant una demolidora entrevista

Isabel Pantoja no guanya per a disgustos. I és que per si no n'hi hagués prou amb la guerra amb el seu fill Kiko Rivera o el documental de Julián Muñoz, ara és el seu germà qui prepara l'artilleria pesant.

Segons comenten nombrosos mitjans, el pare d'Anabel Pantoja, Bernardo, podria estar pactant una suculenta entrevista en què parlaria de tot. Començant per 'Pinocho', el seu fill secret, i de l'existència del qual no estava assabentada ni la seva filla legítima.

Segons sembla, enmig de la gran preocupació generada pel seu estat de salut, Bernardo hauria acabat reconeixent per fi a Luis, àlies 'Pinocho' com a fill.

Bernardo Pantoja pel carrer
Bernardo Pantoja, el pare d'Anabel Pantoja, està disposat a fer una entrevista | Europa Press

El germà d'Isabel Pantoja va ser ingressat i donat d'alta, però divendres passat, 11 de febrer, novament una ambulància l'hauria atès a casa seva. Des de llavors, romandria ingressat a l'Hospital Universitari Vírgen del Rocío.

«No he amagat mai que tinc un fill secret. Tinc molt bona relació amb ell des de fa 20 anys», revelava fa poc. Una cosa que podria remoure novament els fonaments del clan Pantoja.

A més, en aquesta suposada exclusiva que prepara Bernardo, podria carregar com mai contra la seva filla Anabel. Amb això, la col·laboradora de 'Sálvame' no sortiria gaire ben parada pel lamentable tracte que hauria donat al seu pare.

Imatge de Bernardo Pantoja acompanyat de la seva parella Junco
Bernardo Pantoja i la seva parella, Junco, amb qui porta anys casat | GTRES

Molt s'ha especulat que Anabel se n'ha desentès completament, i ni tan sols el convidava al casament. Una qüestió que generava molt enrenou perquè amb Bernardo molt molest i dolgut amb l'actitud de la seva filla, en tindria moltes ganes de parlar.

Encara que també hi ha qui sosté que la cosina de Kiko Rivera sempre «ha ajudat econòmicament el seu pare des de fa temps, i mai l'ha deixat sense assistència».

Anabel Pantoja explota després de les darreres declaracions del seu pare

La veritat és que a Anabel no li feia gens de gràcia conèixer les intencions del seu pare, i encara menys sentir-lo parlar del seu fill secret. «El meu pare ara mateix no està bé. Perquè s'hagi fet una punyetera entrevista no és el president del Govern», explotava.

«Jo com a col·laboradora i com a filla, me'n vaig», arribava a amenaçar els productors de 'Sálvame'. I és que la 'sobriníssima' no tolera que es jugui amb temes tan privats de la seva vida i la seva família.

Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.
Anabel Pantoja, molt afectada amb tot el que està passant a la seva vida | Mediaset

Així mateix, ja estava força tocada després d'aguantar els rumors sorgits arran de la seva ruptura amb Omar Sánchez tot just quatre mesos després del seu casament. De fet, en els pocs dies que porta al programa des de la seva tornada, la Pantojita ja ha fet diversos intents d'abandonament.

«Tinc els meus límits. Els vaig marcar amb la meva separació», apuntava dolguda davant del tracte rebut per part dels companys.

«Marxo per sempre perquè no es valora l'esforç i l'entrega de cadascú i quan hi ha un problema delicat, en comptes de portar-ho amb respecte es fa un xou. No em sento valorada. Me'n vaig», insistia.

Primer pla lateral de Bernardo Pantoja
Bernardo Pantoja estaria preparant una demolidora entrevista | GTRES

«Ara mateix sento rebuig màxim, arcades», assegurava. «Ja arriba un moment en què has d'empassar-te el que és bo o el que és dolent. I com que no em vull empassar el que és dolent, vull marxar a la meva punyetera casa».

«Després parlem del rei i no em doneu la paraula… Ho entenc, però no he vingut aquí per passar fatigues. Que per passar fatigues me'n vaig a un altre costat. Que és el meu pare, sigui com sigui!», acabava explotant.

Veient la situació, a la resta de col·laboradors no els quedava cap altra que intentar tranquil·litzar-la. «Demostres el respecte que a tu no et tenen. Aquí estàs demostrant que dones molt més del que reps», li deia Gema López.

«Anabel, aquesta és la teva família», sostenia Jorge Javier Vázquez alhora. Però, tot i això, la decisió de la Pantojita segueix a l'aire.