El pare del futbolista Antonio Reyes parla a 'Viva la vida'

El pare del futbolista mort en un tràgic accident de trànsit aquest estiu afirma que «l'únic que fem és plorar»

Paco Reyes ha parlat del sofriment que viu després de la pèrdua del seu fill
Paco Reyes ha parlat del sofriment que viu després de la pèrdua del seu fill | TELECINCO

Des que el futbolista José Antonio Reyes morís aquest estiu a causa d’un fatídic accident de cotxe, cap membre de la seva família —tret de la seva dona— s’havia pronunciat fins ara. El seu pare Paco Reyes decidia concedir aquest diumenge una entrevista a ‘Viva la vida’ per parlar de la pèrdua del seu fill, en la que s'ha mostrat devastat i desconsolat per la defunció d'Antonio Reyes, que havia estat futbolista i jugador d’equips com el Real Madrid, l’Arsenal i el Sevilla, entre d'altres.

Així doncs, Paco Reyes decidia obrir les portes de casa seva i parlar de com estan vivint la seva vida després de la mort del futbolista: «No sé d’on traiem les forces, no hi ha manera de portar-ho de cap forma», ha confessat, mentre es mostrava desconsolat i capcot per una mort impossible de superar per un pare i una mare.

 

Paco Reyes reconeix que no paren de plorar

«Quan ens quedem sols l’única cosa que fem és plorar» reconeix el pare referint-se a ell i a la mare del jugador: «Ni tan sols parlem, perquè si ens diem alguna cosa, és per plorar», explicava Paco, que afirma que després del fatal succés, la vida per ells ja no té sentit. També ha explicat que la seva mare prefereix guardar silenci i no pronunciar-se: «Per la seva mare ho ha estat tot, i la seva mare per a ell».

 

José Antonio Reyes va perdre la vida en un fatídic accident de trànsit
José Antonio Reyes va perdre la vida en un fatídic accident de trànsit | CatalunyaDiari.cat

 

Paco Reyes també ha volgut deixar clar que no flaquejarà davant dels que insinuen mentides sobre el suposat excés de velocitat del futbolista que podria haver causat la seva mort, i que prendrà mesures legals contra tots els que embrutin la imatge del futbolista: «Tenim molt clar que no anava a gran velocitat. Jo tinc el vídeo reparant la roda. Han volgut dir que la velocitat no era normal, que si el cotxe que portava... Ho trobem tan injust, tan injust el que han fet amb ell».

 

També et pot interessar...

 

 

Comentaris
Tresa
SR. REYES ES MUY TRISTE Y LAMENTABLE PERDER A UN HIJO PERO, DEBE DARSE CUENTA, QUE TAMBIEN HAY OTROS PADRES QUE TAMBIEN LLORAN LA MUERTE DEL SUYO. ES EVIDENTE QUE TENGA QUE HONRRAR EL BUEN NOMBRE DE SU HIJO. PERO QUE NE DICE DE LOS PADRES DEL OTRO CHICO,? QUE AL FINAL ERAN FAMILIA...... Y TAMBUEN HA MUERTO......

envia el comentari