Primer pla de Mónica Domínguez

El pare de Mónica Domínguez, enfonsat en rebre el missatge que confirma la sospita

Dos periodistes de Telecinco han enviat missatges d'ànim a la família de Mónica Domínguez

El dia d'ahir, 31 de juliol, es va conèixer inesperadament la tràgica mort de Mónica Domínguez, periodista de Mediaset España. La reportera, coneguda per la seva tasca a Viajeros Cuatro i Cuatro al día, moria amb només 38 anys a causa d'una llarga malaltia.

La reportera de Telecinco va estar envoltada dels seus familiars a casa seva a Ponferrada. D'altra banda, segons la informació que ha arribat, feia temps que patia un càncer. És més, tan sols uns quants coneixien aquest detall.

La trista notícia la va donar en directe Nuria Marín al programa on treballa com a presentadora, Socialité. «A ella i a la seva família volem dedicar-li el programa d'avui», deia la catalana en homenatge a la seva companya.

D'altra banda, el mateix dia, el nou format de la cadena, Ya es verano, va decidir també fer-li una menció especial. Els col·laboradors i periodistes presents de l'espai eren amics de la difunta i, per aquest motiu, volien dedicar-li unes emotives paraules.

Pla de Mónica Domínguez exercint de reportera de Telecinco
Mónica Domínguez era una apassionada de la seva professió | Telecinco

Alexia Rivas, plora la mort de la seva amiga

Sens dubte, la tràgica notícia ha sorprès tothom del periodisme, ja que ningú coneixia el patiment que estava patint Mónica Domínguez . De fet, ningú ho sospitava perquè la reportera es va mantenir fidel a la seva professió fins als últims moments.

La seva última transmissió en directe va ser fa tot just unes setmanes a Cuatro al día, on parlava amb Joaquín Prat. Així mateix, va estar força activa a les xarxes socials, el seu racó preferit per recopilar els punts indrets emblemàtics del món que ha recorregut.

De fet, justament a l'última imatge que va publicar al seu perfil d'Instagram, es pot percebre que la reportera ja havia donat indirectes per la situació que estava travessant.

«La preocupació no cura mai res, però et roba la vida», escrivia la lleonesa. Com era d'esperar, només donar-se a conèixer la notícia, va rebre una gran quantitat de comentaris acomiadant-se de Mónica.

Així doncs, els seus companys de Ya es verano van seguir el mateix curs i no van dubtar a rendir-li un homenatge. Verónica Dulanto, conductora del format, va ser qui va anunciar la notícia i va començar al seu discurs. «Una excel·lent companya que ens deixa amb la seva bona feina, la seva companyona i amb el seu somriure etern i enorme que tenia», deia.

A més, també va aprofitar el moment per enviar un missatge d'ànim als seus familiars i per recalcar que era molt bona companya. En aquell precís moment, Verónica no va poder continuar amb les seves paraules perquè s'estava emocionat, raó per la qual va donar el torn de paraula a Alexia Rivas, amiga de Mónica.

Per part de la periodista, que amb prou feines podia articular paraula de com estava d'emocionada, també es va voler acomiadar de la reportera públicament.

«Només puc recordar els seus pares, que són dues persones meravelloses. El més important que tenia Mónica eren ells i Ponferrada. Et vull donar les gràcies i que descansis», deia trencant-se totalment.

Novament, Verónica Dulanto va voler enviar una forta abraçada a l'entorn de la reportera. «Enviem un petó enorme a tota la seva família en aquests duríssims moments. Ens acordarem sempre, sempre, de Mónica», tancava emocionada.

Imatge d'Alexia Rivas plorant per la mort de Mónica Dominguez a Ya es verano
Alxia Rivas, amiga personal de Mónica Dominguez, no ha pogut aguantar el plor | Telecinco

Els companys de Mónica Domínguez se n'acomiaden

Evidentment, Nuria Marín, Verónica Dulanto i Alexia Rivas no han estat les úniques cares conegudes que s'han acomiadat públicament de l'estimada Mónica Domínguez. Marta Riesco, companya de professió de la reportera, va voler dedicar-li unes paraules emotives.

«Ets i seràs llum! Una companya increïble i una dona plena de talent i bondat. Ha estat un plaer haver-nos creuat en aquesta vida… la meva abraçada eterna estimada Mónica», escrivia a l'última instantània que va publicar la periodista.

A aquest comentari se n'hi van sumar altres com el de Nacho Montes. «Quina notícia tan trista estimada, allà on siguis ara et mano molt d'amor», escrivia.

I, com era d'esperar, Viajeros Cuatro també rendia un homenatge a la seva companya. «Fins a sempre, Mónica. Nosaltres no t'oblidarem mai. Una abraçada enorme a la família», deien sobre això.