Concursants de 'La casa fuerte' de Telecinco

La parella de 'La casa fuerte' que podria esperar un fill en el mateix programa

La concursant està molt preocupada


Sandra Pica segueix concursant sense ànims a 'La casa fuerte'. Mentre intenta passar per alt les inseguretats que li provoca la seva relació amb Tom Brusse, ha de fer front a nous problemes que no sap com gestionar. Cal recordar que Tom va referir-se a Sandra amb el nom de la seva exparella i, a més, ha tingut contacte amb dues companyes del 'reality', Marta Peñate i Samira Jalil. 

La catalana ha manifestat que vol que acabi ja el programa per poder tornar a casa i deixar d'estar en el focus mediàtic. Ara bé, abans d'entrar al programa, ella mateixa volia estar en el punt de mira, fins i tot va negociar amb un fotògraf unes exclusives per vendre la seva relació amb Tom en el món del cor. 

Aquesta setmana, Sandra ha parlat amb Isa Pantoja sobre un problema que li preocupa. Segons sembla, Sandra ha perdut la noció del temps i els dies del calendari han passat molt més ràpid. Així doncs, la jove ha confessat que no s'ha pres la pastilla anticonceptiva i, per tant, podria estar embarassada de Tom.

Les opcions existeixen, ja que durant tot aquest temps la parella ha seguit mantenint relacions sexuals. En cas que fos així, podria ser un problema afegit als conflictes que ja té la parella, que no acaba de consolidar-se per culpa de la gelosia i la manca de confiança.


Tom Brusse ja va viure un episodi semblant 

Jorge Javier Vázquez ha volgut saber si és la primera vegada que es troben en aquesta situació. Mentre Pica ha afirmat que és la primera vegada que li passa en els seus 22 anys, Tom ha confessat tímidament que ja va passar-li amb una altra parella, de la qual no ha volgut donar el nom.

Sandra, després de deixar-se aconsellar per Isa Pantoja, va decidir comunicar-li el que estava passant a Tom. El francès es va posar molt nerviós i no va saber què dir. El programa els ha ofert un test d'embaràs perquè puguin descartar o confirmar si realment estan esperant el seu primer fill o filla.

La germana de Sandra ha afirmat que no li faria gens de gràcia que la seva germana estigués embarassada perquè és molt jove. En els pròxims dies sortirem de dubtes i veurem si això queda tot en un ensurt o si han de prendre una decisió.

No obstant això, la parella tornarà a recuperar la seva intimitat un cop finalitzi el concurs. Des que es van trobar a 'La isla de las tentaciones', tot ha passat tan de pressa per a ells que no han tingut temps de gaudir de la privacitat. A més, les infidelitats i les mentides estan turmentant Sandra que, en més d'una ocasió, ha volgut trencar la relació amb Tom.