IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una parella de 'First Dates' sorprèn als espectadors en descobrir que els agrada vestir-se de dona

Jordi i Xavier van protagonitzar una de les cites més curioses i divertides del restaurant de Carlos Sobera

Jordi i Xavier durant la seva cita a 'First Dates' | Cuatro

Les cites de 'First Dates' tornen a ser el tema de conversa. En aquesta ocasió, la cita més sonada l'han protagonitzat Xavier i Jordi, que tot i que tenien en comú un tret molt especial, finalment no van acabar congeniant com s'esperava. El primer a aparèixer al restaurant va ser Xavier, un jove de 21 anys de Castelló que sorprenia Carlos Sobera mostrant-li unes fotografies en què apareix vestit de dona. Després d'això, li va ser el torn d'en Jordi, un noi de Reus, Tarragona, que va deixar bocabadat el presentador des del moment en què apareixia per la porta, ja que portava un sobre amb imatges seves vestit de dona.

Amb aquestes presentacions, la cita dels dos joves semblava que prometia i molt. No obstant això, unes discrepàncies pel que fa a la saga de Harry Potter van obrir una escletxa entre tots dos que no van aconseguir arreglar. Tot i així, cap dels dos va perdre el bon humor i no van parar de riure i fer broma entre ells, protagonitzant alguns dels moments més divertits i comentats del programa, especialment l'anècdota quan el Jordi li va preguntar a Xavier si portava tatuatges.

Jordi estava molt sorprès per la seva coincidència amb en Xavier | Cuatro

I és que el jove de Castelló, sense pensar-s'ho dues vegades, va començar a explicar-li tots els tatuatges que portava, presumint que portava uns paràgrafs del llibre 'Cartas a un joven poeta' al braç. «No sé de qui és, de qui és?», li va tornar a preguntar Jordi, davant el silenci de la seva cita, que no va passar inadvertit a les xarxes socials. Després d'això, Carlos Sobera es va acostar cap a ells i els va mostrar les fotografies, i va ser quan es van quedar bocabadats, ja que van descobrir que fins i tot quan es disfressaven es deien igual: 'Lola'. A partir d'aquí, el de Tarragona no es va tallar un pèl i, entre rialles, no va dubtar a tirar-li la canya al seu acompanyant, gaudint d'un sopar d'allò més distès. «Seràs una guarra tota la teva vida!», deien fent broma. Tot i això, la cosa no va aconseguir quallar i finalment Xavier va decidir que el millor era que seguissin per camins separats.


Comentaris

envia el comentari