Imatge promocional de les 5 primeres parelles de 'La isla 2'

Commoció a 'La isla de las tentaciones': Una parella del programa pateix un avortament

La parella ha admès que es troben rebent ajuda psicològica per encaixar la fatal notícia

Encara que a 'La isla de las tentaciones' sempre ens mostra la part més divertida de les parelles que participen en el programa, hi ha ocasions en què un somriure i el bon rotllo no serveixen per a pràcticament res. El màxim que hem vist dins del programa han estat infidelitats, discussions i temes molt banals si ho comparem amb la fatal notícia que ha rebut una de les parelles del 'reality' i que ho està passant fatal, intentant recompondre's del cop que acaben de rebre i que els ha fastiguejat la vida per complet.

Els protagonistes d'aquest tema tan delicat han estat Lester i Patri, una de les parelles que va néixer dins de la segona edició del programa de Telecinco i que va forjar plans de futur molt ràpidament quan van sortir del programa.

Aquests van començar a viure junts i, poques setmanes després, van acudir al plató del programa que els va veure conèixer-se per donar una bona notícia i que per a res ningú esperava. Tots dos van anunciar que estaven esperant un nadó i això va ser pres com una broma per part de Marta Peñate, exparella de Lester, que creia que tot això era una estratègia de tots dos per seguir apareixent a la televisió.

Quan els dos van acudir a la televisió per explicar la notícia, Terelu Campos va irrompre per explicar que mentre Patri era a casa cuidant de l'embaràs, el seu xicot s'ho estava passant bé amb dues noies, fent-li creure a la seva xicota que estava amb un amic.

Sembla, però, que tot això ja havia passat i que tots dos es trobaven recomponent la seva relació per anar preparant l'arribada del nadó. Fins que tot dos han publicat uns vídeos a les xarxes socials on explicaven la pitjor de les notícies possibles.

Patri i Lester han confirmat que han perdut els dos nadons que esperaven i narraven els detalls d'aquesta fatídica notícia. Segons sembla, Patri va anar a una ecografia rutinària i va ser allà quan el metge li va comunicar a la televisiva que el cor dels dos embrions s'havia aturat i que, per tant, havia patit un avortament natural.

Ha sigut en aquest moment quan Patri ha esclatat a plorar, recordant aquest moment en què el metge li va comunicar aquesta fatal notícia i que truncava per complet els plans familiars que estaven emprenent amb l'arribada d'aquests dos nens. La parella ha admès que fa dues setmanes que saben la notícia, però que s'han esperat uns dies per poder explicar-ho, a causa del dolor que els provocava parlar d'aquest assumpte.

Volen desmarcar-se d'un possible muntatge

Els protagonistes del vídeo han repetit en diverses ocasions que no es tracta de cap muntatge i que l'embaràs era totalment cert, tot i el fatal desenllaç. Aquests mateixos afirmen que molta gent els titlla d'oportunistes i de buscar la manera de fer televisió, però, segons expliquen, res més lluny de la realitat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tots dos han confirmat que actualment es troben en tractament psicològic per poder encaixar aquesta notícia que sense cap dubte, els ha deixat molt tocats. Patri ha volgut dirigir-se també a totes les dones que han patit un embaràs complicat o que bé, han patit un avortament com el seu, afirmant que està i estarà sempre al costat de totes elles, ja que afirma que les entén molt bé i que ara, per desgràcia, sap el que se sent.

D'altra banda, tots dos no han fet cap valoració més referida a la relació i si han aconseguit enterrar tots aquests problemes que van tenir en el passat i gaudir d'aquesta, malgrat el dur cop que els està tocant viure a conseqüència d'aquest avortament i que han volgut compartir de manera molt generosa amb tots els seus seguidors en xarxes socials.