YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Dos extemptadors de 'La Isla' es casen per a sorpresa dels fans

Ningú coneixia que farian aquest important pas

Aquesta setmana 'La Isla de las Tentaciones' no deixa de ser notícia. I és que no només és l'última d'aquesta tercera edició sinó que, a més, dos exconcursants han sigut actualitat per un fet negatiu, concretament, referint-nos a Lester i Patri, que han perdut als nadons que esperaven.

Tot i això, no tot serà trist per als seus espectadors, ja que avui s'han despertat amb una informació tant inesperada com feliç. I és que hi ha dos extemptadors del 'reality' de Telecinco que s'han casat per sorpresa. No saps de qui estem parlant? Doncs ni més ni menys que de Jorge Javier i Dorothy.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El pas de Dorothy i Jorge Javier per 'La Isla de las Tentaciones'

En la segona edició del programa és en la qual van participar aquests dos temptadors i van tenir una 'sort' especial en ell. D'una banda, la barcelonina auxiliar d'infermeria Dorothy, ràpidament es va convertir en la soltera preferida de Pablo, el xicot de Mayka. Tant és així que va tenir amb ella totes les cites, a excepció de l'última que va decidir no portar-la a terme perquè no estava amb ànim. D'aquesta manera, tot i que van tenir una enorme complicitat, no van arribar a res, quedant tot en una gran amistat.

D'altra banda, el model d'origen cubà Jorge Javier, no va aconseguir enlluernar a cap de les noies del 'reality' i, per aquest motiu, va passar bastant desapercebut en l'espai. Únicament a la recta final d'aquesta, quan es va produir l'arribada de Patricia i Alessandro Livi, va aconseguir una mica de protagonisme perquè ella el va escollir com a temptador preferit. En aquest cas, també la seva relació es va quedar en complicitat i amistat. Res més.


Van trobar l'amor

L'aventura que va ser 'La Isla de las Tentaciones' per a Dorothy i Jorge Javier els va unir, tant que, fins i tot, des que finalitzés el programa han arribat a compartir algunes sessions fotogràfiques com a models. És més, van iniciar una relació que va saltar a la llum al novembre de l'any passat.

I tot això ha estat el que ha propiciat que, a la fi, s'hagin enamorat. Mai havien arribat a confirmar el seu amor, però la veritat és que els seus fans en xarxes socials havien vist més d'una imatge junts.
 

L'inesperat casament

I ara aquest amor que es va forjar gràcies al 'reality' de Telecinco s'ha oficialitzat. Sí, perquè com ambdós extemptadors han donat a conèixer a Instagram, s'han casat. Dorothy ha compartit diverses imatges del seu casament i les ha acompanyat del següent missatge: «Fins que no estiguéssim segurs d'això no volíem exposar res. Sorpresa». És més, fins i tot ha pujat un vídeo divertit on se li veu presumint d'anell de casada.

Jorge Javier també ha penjat al seu compte d'Instagram diverses fotos de l'enllaç al costat del següent text: «Us ho esperàveu? 'Surprise', 'surprise'».


Les reaccions dels fans

Així doncs, a l'hora de compartir aquesta notícia i les esmentades fotografies, les reaccions no s'han fet esperar. Molts seguidors de la parella han deixat clar que no es creuen les noces, manifestant que segur que tot és fruit d'una campanya en què han exercit de models.

No obstant això, Dorothy i Jorge Javier han manifestat que és veritat i, a més, hi ha altres fans que els creuen. Per això, no han dubtat a enviar missatges d'enhorabona, com ara aquests:

  • «Moro d'amor».
  • «Visca els nuvis!».
  • «Enhorabona, parelleta!».
  • «Felicitats! Sou els 'Bridgerton' en versió moderna».
  • «Que bonic! No podeu ser més guapos».

És més, no cal passar per alt que a aquestes felicitacions s'han unit les de companys i amics de 'La Isla de las Tentaciones' com a Pablo, Melyssa Pinto, Patricia, Luz o Andrea, entre d'altres.


Comentaris

envia el comentari