ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Es volen 'forrar': la parella que vol enganyar tothom de 'La Isla'

El programa està sent un èxit malgrat les polèmiques

Sandra Barneda al plató de 'La isla de las tentaciones'
Una de les parelles podria estar mentint | Telecinco

La segona edició de 'La isla de las tentaciones' està deixant molts noms propis, el mateix fet que va passar en la primera edició d'aquest nou 'reality', on algunes de les parelles ja han caigut en la temptació.

Una de les parelles que més contingut està generant és la de Pablo i Mayka, que fa més de 3 anys que estan junts. A priori es van presentar com una de les parelles més estables, ja que el seu objectiu era fortificar la seva relació, que estava sent una mica danyada per culpa de la gelosia de Mayka.

Després de tres setmanes d'emissió, la parella s'ha trencat, i no ha estat per culpa de la gelosia de Mayka, més aviat tot el contrari. La participant de 'La isla de las tentaciones' li ha sigut infidel a la seva parella.

No només li ha estat deslleial, sinó que també està començant a sentir coses per Óscar, el seu temptador preferit. En un primer instant, això va sorprendre molt, ja que la jove s'havia enfundat un paper de gelosa i de molta lleialtat al seu noi, no obstant això, ha estat totalment el contrari.

Com no podia ser d'una altra manera, les xarxes s'han inundat de sospites, ja que en alguna ocasió les actituds de tots dos han estat rares, més aviat una mica forçades. Així que, per intentar excusar-se, Mayka ha repetit en diverses ocasions que no li agrada gens el que està veient de Pablo. Però, el més curiós del cas és que el noi no està fent absolutament res.

Pablo i Mayka, en el punt de mira per possible muntatge

El que ha ensorrat a Mayka ha estat que el seu noi es mofi del seu osset de peluix. Ella li és infidel, juga amb els seus sentiments i l'enganya i així tot ella s'enfada per un peluix. Tal qual. Ara resulta que hi ha molt més enllà del peluix, i és que el mateix Pablo en el seu perfil oficial d'Instagram promociona samarretes i articles del famós osset anomenat 'Rosito'.

Sembla molt estrany que Pablo faci això, ja que, teòricament, la seva relació amb Mayka està trencada. Ja no només això, sinó que també han creat un compte de 'Rosito', on apareixen diversos memes i diverses promocions perquè la gent compri articles.

Les sospites de muntatge s'han evidenciat més, i és que els espectadors ja parlen clar d'un muntatge que els servirà per fer caixa. Molts el comparen amb el que va passar amb Fani i Christofer, només que en aquest cas podria tractar-se d'un muntatge de tots dos per fer diners.


Comentaris

envia el comentari