Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte'.

Nora, la parella de Jorge Fernández, en xoc en sentir el que ha dit d'ella en directe

Jorge Fernández pateix una situació de vergonya que indigna la seva xicota

Jorge Fernández és un presentador que malbarata simpatia i espontaneïtat cada vegada que es posa als comandaments de La ruleta de la suerte. Un espai que es caracteritza pel bon rotllo i els divertits comentaris tant dels concursants com dels mateixos membres del programa. Ens referim als seus tres pesos pesants, com són Jorge Fernández, Laura Moure i el músic Joaquín Padilla.

Sens dubte, si hi ha alguna cosa que enganxa de l'espai matinal d'Antena 3 són les anècdotes i certs 'gags' que provoquen més d'una riallada als espectadors del programa d'Atresmedia.

Jorge Fernández, amb problemes després de sortir la seva xicota a la palestra

Aquesta setmana ha tornat a passar més del mateix. I en aquest cas, ha quedat de manifest que entre els tres integrants que tiren endavant el programa cada dia hi ha una gran complicitat. Mostra d'això és que de vegades tanta confiança pot jugar una mala passada al model i presentador, i sempre cal estar alerta en plató.

Fotomuntatge de Jorge Fernández i Nora Aristegui
Jorge Fernández i la seva xicota, Nora Arístegui, protagonista inesperada de La ruleta | Catalunya Diari

Sense esperar-ho, s'ha vist embolicat en un diàleg amb Padilla i tots dos han acabat parlant de Nora, la noia actual del presentador. La veritat és que tots tres tenen molta química entre ells i saben com guanyar-se el públic i els concursants, elevant l'interès d'un format que fa anys que sedueix l'audiència.

No obstant això, Jorge Fernández no esperava que fos ell qui protagonitzés un enutjós moment pel qual Joaquín Padilla ha dit sobre ell en ple directe.

El moment d'avergonyiment que Nora no perdona a Jorge Fernández

«'Café Quijano'», era la pista per resoldre un dels panells del dia. Després d'alguns intents i diverses consonants, María ho va poder treure amb èxit. «Per més que jo t'estimi i encara que tres vides...», donava com a solució correcta.

En aquell precís instant, després que el presentador comprovés la resposta, Padilla tocava la mítica cançó de 'Café Quijano' amb tota la banda que l'acompanyava.

Imatge de Jorge Fernández, presentador de La Ruleta de la Suerte a Antena 3
Jorge Fernández s'ha quedat 'enxampat' després del que va passar a La ruleta de la suerte | Antena 3

«Quina bonica cançó!», deia el conductor de l'espai d'Antena 3. «Boníssima», assegurava el músic. «Estava esperant que diguessis tu el que m'encanta la lletra», apuntava Fernández.

«La lletra és per a tu. Hem dit que era una dedicatòria per a tu», li responia Padilla. «Ja estàs llençant balons fora», replicava el comunicador. «És que és per a tu això. Fanfarró i faldiller», ironitzava el cantant, deixant en xoc el presentador i aclamat pels crits del públic present al plató.

«Espero que la meva xicota no estigui veient el programa»

«La fama, la fama... Després jo sé que ets un paio recollit i tal, però...», s'excusava Padilla davant la reacció del presentador d'Antena 3. «Espero que la meva xicota no estigui veient el programa avui» , deia amb la boca petita el conductor de l'espai.

Foto de la parella
Nora està més tranquil·la perquè Jorge evoluciona bé | Cedida

Un comentari espontani que ha provocat la rialla de tots els que omplien el plató. «Gràcies, amic!», apuntava finalment el comunicador en to de broma.

«Per cert, em té molt d'afecte la teva xicota... És una broma, és una broma», deia Padilla. «És molt bo i t'estima un munt», explicava mirant fixament a càmera per enviar un missatge a la noia de Fernández.

«Bé... Però ho vaig ser...», assegurava el presentador entre rialles, deixant clar que això de faldiller és una cosa que ja queda en el passat. «Deixem-ho córrer que veuràs al final», li deixava anar el músic. «Estic fora, estic fora», sentenciava el comunicador, una mica aclaparat per la situació creada pel seu company de batalles.