La primera parella que ja perilla a 'La Isla de las Tentaciones 2'

Es tracta d'una de les parelles més conegudes

Imatge promocional de 'La isla de las tentaciones 2'
Una parella de 'La isla de las tentaciones 2' perilla | MEDIASET

Aquesta nit a partir de les 22 hores arrenca 'La isla de las tentaciones 2' a Telecinco. Després de l'última edició, que va ser un èxit, hi ha moltes expectatives per part del públic.

Durant aquests dies s'han anat emetent petits avanços de la temporada i fins i tot anit es van mostrar els primers trenta minuts de la mateixa en Mitele Plus. Temps suficient perquè els espectadors poguessin adonar-se que ja hi ha una parella que perilla seriosament. I és que és clar que no entra en el programa en el seu millor moment. Ens estem referint a la formada per Marta Peñate, concursant de 'Gran Hermano 16', i Lester Duque.

Parella en crisi

En aquest avanç, Sandra Barneda va rebre a tots els participants en el racó de República Dominicana on viuran aquesta experiència. És més, també els va mostrar les dues cases on residiran separats: Vila Muntanya i Vila Platja.

A partir d'aquí, la presentadora es va anar entrevistant amb cadascuna de les parelles i va ser aquí on es va veure que la de Marta i Lester es troba en la corda fluixa. Onze anys són els que porten junts, malgrat algunes crisis, i han decidit entrar tenint un problema: «Ens estimem, però ens estimem malament», ha afegit d'ella.

Després d'aquesta confessió, la que fos concursant de 'GH' no ha pogut evitar les llàgrimes. En aquest punt ha reconegut que aquesta situació l'està afectant molt, tant és així que ha manifestat que «entro molt insegura. No m'estimo molt i així tampoc puc estimar-lo a ell».

Lester va assistir una mica perplex davant la sinceritat que va mostrar la seva nòvia. No obstant això, no va dubtar a ajudar-la traient-li una mica de ferro a l'assumpte, encara que va reconèixer que tenien un problema. Així, va exposar que «Hem d'adonar-nos que podem estar tranquils, sense tanta baralla, entenent-nos una mica més. Ja està».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BB (salimos los dos sin maquillar...)

Una publicación compartida por Marta Peñate Amador (@martapenateamador) el

D'aquesta manera, va quedar clar que aquesta primera parella ja fa aigües abans de començar i que un dels seus membres, o fins i tot els dos, podrien cedir a les 'temptacions'. Així mateix, cal saber que també s'està rumorejant aquests dies que altres parelles participants que podrien haver trencat en el programa són Melodie i Cristian. Tant és així que s'està parlant que ell està coneixent ara a una concursant de la primera edició del format. Ens estem referint a Andrea.

Caldrà esperar a veure l'estrena i la marxa del programa per a veure què hi ha de cert en aquestes possibles ruptures.


Comentaris

envia el comentari