Una altra parella de Telecinco a punt de trencar: «Passa molt de temps de festa»

Està formada per dos dels rostres més coneguts de la cadena en els últims mesos

Una de les parelles de Telecinco més conegudes està en el punt de mira. I ho està perquè són molts els rumors de ruptura que giren al voltant d'ella. Ens estem referint a la formada per Lucía Sánchez i Isaac Torres de 'La Isla de las Tentaciones'.

La gaditana i el català van generar una gran polèmica en revelar-se el seu romanç. I és que ell estava sortint amb una amiga d'ella (Marina) que també va participar en l'esmentat programa. No obstant això, han aconseguit sortir a la superfície de tots els comentaris en contra.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Malgrat tot, en les últimes setmanes s'està parlant molt de la seva separació. Les enraonies han començat perquè amb prou feines se'ls ha vist junts. Per això, ella ha decidit explicar la veritat a través del seu canal a Mtmad: 'Para mí'.

La famosa de 'Mediaset' parla de la relació amb el seu xicot

L'andalusa ha volgut tancar els rumors sobre la relació amb el seu noi, compartint diversos vídeos al seu citat canal. I allà ha revelat que segueix amb ell.

Lucía ha reconegut que per temes d'agenda s'han vist menys, però ha afirmat que estan molt bé. Tant és així que estan buscant pis per viure junts a Cadis.

De moment, encara no han trobat habitatge. D'aquí que hagin estat a la casa dels pares d'ella. I això ha comportat que «hàgim tingut una mica de conflicte, ho reconec».

Exactament ha dit que la situació els ha fet estar una mica tensos. No obstant això, es troben feliços. Això sí, ha deixat clar que «ens barallem com totes les parelles».

A més del que s'ha esmentat, aquest rostre de Telecinco ha publicat altres dos vídeos més a Barcelona al costat d'un dels millors amics del seu noi. Es tracta d'un jove anomenat Alejandro amb qui ella té molta complicitat.

I això els ha portat a realitzar tota mena de confessions de la parella a través d'un joc de preguntes. Així, per exemple, aquest ha deixat clar que li encanta Lucía com a parella de Torres.

Això sense passar per alt que ha reconegut que veient 'La Isla de las Tentaciones' percebia que alguna cosa hi havia entre tots dos. A més, ha exposat que els dos «sou molt pesats perquè esteu tota l'estona dient 'T'estimo'».

Els retrets de la jove a la seva parella

No tot ha sigut bon rotllo en els vídeos que Lucía Sánchez ha compartit. Així, també ha deixat palès que no tot és perfecte amb Isaac. Per aquest motiu ha explicat el que menys li agrada del català: «Ell va a la seva bola».

Però no s'ha quedat aquí. També ha exposat: «Es passa molt temps per aquí de gresca. Quan he estat a Cadis i ell a Barcelona, jo estava a casa meva i ell per aquí».

La gaditana ha seguit parlant en Mtmad què no li agrada de la seva parella: «És molt enlairat. Quan estem junts no et deixa respirar i pel mòbil és tot el contrari. Han passat quatre hores des que li he parlat i no ha donat senyals».

Un comentari que ha portat Alejandro a sortir en defensa del seu amic. Per això ha intentat justificar a 'Lobo': «És que és un nen que no està amb el mòbil».

És més, el jove ha volgut llançar un missatge positiu per acabar. Per això, ha exposat: «Us casareu, tindreu  fills i jo seré el padrí». Unes paraules davant les quals Lucía Sánchez, malgrat tot, ha dit: «Tant de bo, si us plau».


Comentaris

envia el comentari