Fotomuntatge de Santina D'Alessandro, mare de Mario Biondo, i la parella entre Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo

Parlen els pares de Mario Biondo: «Tenim la prova. El nostre fill va ser assassinat»

Santina i Giuseppe, pares de Mario Biondo, han reiterat a 'Sábado Deluxe' que el seu fill no es va suïcidar

Fa uns dies vam conèixer que el cas de Mario Biondo, marit de Raquel Sánchez Silva, havia tornat a reobrir-se a Itàlia. Vuit anys després que fos trobat mort a casa seva, els fets han tornat a posar-se sobre la taula. I és que són molts els errors comesos i les incògnites que continuen sense resoldre's.

Precisament per aquest motiu, Santina i Giuseppe, pares de Mario Biondo, van estar 'Sábado Deluxe', deixant clar, una vegada més, que saben que el seu fill no es va suïcidar, que va ser assassinat. És més, van dir que tenen les proves que així ho demostren.

Els pares de Mario Biondo i les proves que va ser assassinat

Aquest dissabte, Santina i el seu marit van estar per primer cop en un plató de la televisió del nostre país. L'objectiu de la seva presència era donar a conèixer públicament els errors comesos en la investigació de la mort de l'operador de càmera. Així mateix, també van exposar que hi ha aspectes que els fan tenir la certesa que el seu fill no va posar fi a la seva vida.

La italiana, en aquest sentit, va deixar clar que la seva presència era «important perquè després de vuit anys a la televisió espanyola parla sobre la mort del meu fill. A Itàlia, el setembre del 2013 ja hi va haver programes que van tractar el cas perquè van veure que hi havia coses poc clares. I ara tenim aquesta oportunitat».

Tot seguit, Santina va exposar de forma contundent que «nosaltres tenim la prova que a ell el van matar».

Després, va ser el pare el que va manifestar que «nosaltres hem aportat proves que estableixen una cosa diferent del suïcidi. La postura en què estava el cos de Mario i les marques del coll indiquen que no va ser un suïcidi».

De la mateixa manera, Giuseppe va reconèixer que no saben qui va poder posar fi a la vida del jove. En aquest sentit va indicar que «això correspon als jutges dir-ho. Si s'hagués investigat bé des del principi, ara sabríem una mica més».

Després, el pare de Mario Biondo va afegir que «els investigadors espanyols no van fer bé la seva feina, al meu fill el van assassinar. I continuarem lluitant perquè es descobreixi la veritat».

Els sogres de Raquel Sánchez Silva tenen dubtes sobre ella

La vídua de Mario Biondo, la presentadora Raquel Sánchez Silva, també es va convertir en tema destacat de l'entrevista. Ella no té cap relació amb els que van ser els seus sogres.

Sobre Sánchez Silva, Santina va ser molt clara: «Sentim molta desil·lusió perquè nosaltres no preteníem que ella fos la vídua de per vida ni que portés el dol per sempre. Però ens va deixar atònits i ens va doldre moltíssim que se n'anés a Formentera una setmana després del funeral, publicant fotos amb els amics, amb el somriure».

Així mateix va afegir que «l'any 2016 vam demanar la reobertura del cas a Espanya i ella es va negar. Per què? No ho sé. No dic que hagi matat el meu fill, però són comportaments que a mi m'han deixat atònita».

El pare de Biondo, per la seva banda, va afirmar rotundament que «Raquel segurament amaga alguna cosa. Si les coses haguessin estat clares des del principi no estaríem ara aquí. Si la Fiscalia i els jutges de Palerm han vist una cosa rara i oculta i han obert un expedient per alguna cosa serà».

El suposat passat tèrbol de Raquel que seria clau en els fets

Santina D'Alessandro va explicar que saben que el seu fill va trobar alguns aspectes tèrbols sobre el passat de la seva dona. I creuen que això pot estar relacionat amb la mort. «Quan la policia italiana va investigar l'ordinador del meu fill van descobrir que al motor de cerca hi havia diverses cerques sobre una suposada pel·lícula porno protagonitzada per ella», va dir.

Així mateix, va explicar que va tenir una tensa topada amb la seva nora. En aquest sentit, va assegurar que «vam anar a la casa on el meu fill havia viscut amb ella, encara que ella no volia que hi anéssim. Ens va cridar l'atenció que tot estigués net i endreçat».

«Mirant l'ordinador de Mario vaig descobrir sota el teclat un paper on havia apuntat un enllaç. Era la seva lletra i era sobre la suposada pel·lícula de Raquel», revelar. Així mateix, va reconèixer que «ella va reaccionar assegurant-nos que tot això no era cert i que ella no era cap puta».

Aquí no va quedar tot. Santina va explicar una mica més: «El meu fill Andrea va venir a investigar coses sobre el passat de Raquel i va descobrir que Mario sospitava que ella li era infidel».