MINUT A MINUT

🔴 Totes les reaccions i mobilitzacions per la sentència del procés

Els pares de Nadia Nerea sorprenen amb el seu canvi físic durant el judici

Fernando Blanco i Marga Garau han aparegut molt més prims, i visiblement afectats per la seva situació
Els pares de la Nadia, al costat de la petita en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Un dels judicis del moment és el de Fernando Blanco i Marga Garau, els pares de la petita Nadia Nerea, acusats d'enriquir-se amb la malaltia de la seva filla. La Fiscalia demana per a ells una pena de presó de sis anys, per una presumpta estafa, ja que durant anys va recaptar diners per tractar la petita, que finalment es destinaven a tota una sèrie de luxes. 

 

Els pares de la petita Nadia han patit un important canvi físic | Telecinco

 

En aquest sentit, 'El programa de Ana Rosa' ha aconseguit imatges en directe del judici contra el matrimoni, i una de les coses que més ha cridat l'atenció és l'espectacular canvi físic que han patit els dos progenitors, després de més d'un any a presó provisional.

 

En concret, durant la sessió d'avui, celebrada a l'Audiència de Lleida, hem pogut veure Fernando més prim. L'home ha dedicat gran part del temps a prendre notes escrites, i finalment ha demanat l'anul·lació del judici. Pel que fa a Marga, la dona, també molt prima i visiblement afectada per la seva situació, s'ha mostrat disposada a dir que no sabia res. 

 

Durant el judici Fernando ha demanat la seva anul·lació, mentre que Marga s'ha mostrat disposada a dir que no sabia res | Telecinco

 

El pare defensa la seva innocència

El pare de la petita Nadia, de fet, va acceptar fa poc parlar públicament al mateix programa d'Ana Rosa Quintana, a través d'una missiva, per insistir que la seva filla no està bé. «Que vinguin ara aquests metges, jutges i persones que tant saben i em garanteixin que la meva filla seguirà aquí molts anys, i amb una mínima qualitat de vida», va demanar l'home. 

 

A banda, Fernando va tornar a insistir en la seva innocència, denunciant que fa «654 dies que està segrestat sense la seva filla», que la troba a faltar, i va titllar de «pèssimes» les investigacions que s'estan duent a terme en contra seva, recordant que ja ha començat a «presentar querelles i demandes». «A ningú l'importa la meva filla Nadia, encara que se'ls ompli la boca parlant de la meva princesa», va concloure Fernando. 

 

Comentaris