Els pares de Nadia Nerea sorprenen amb el seu canvi físic durant el judici

Fernando Blanco i Marga Garau han aparegut molt més prims, i visiblement afectats per la seva situació

Els pares de la Nadia, al costat de la petita en una imatge d'arxiu
Els pares de la Nadia, al costat de la petita en una imatge d'arxiu | Cedida

Un dels judicis del moment és el de Fernando Blanco i Marga Garau, els pares de la petita Nadia Nerea, acusats d'enriquir-se amb la malaltia de la seva filla. La Fiscalia demana per a ells una pena de presó de sis anys, per una presumpta estafa, ja que durant anys va recaptar diners per tractar la petita, que finalment es destinaven a tota una sèrie de luxes. 

Els pares de la petita Nadia han patit un important canvi físic
Els pares de la petita Nadia han patit un important canvi físic | Telecinco

 

En aquest sentit, 'El programa de Ana Rosa' ha aconseguit imatges en directe del judici contra el matrimoni, i una de les coses que més ha cridat l'atenció és l'espectacular canvi físic que han patit els dos progenitors, després de més d'un any a presó provisional.

En concret, durant la sessió d'avui, celebrada a l'Audiència de Lleida, hem pogut veure Fernando més prim. L'home ha dedicat gran part del temps a prendre notes escrites, i finalment ha demanat l'anul·lació del judici. Pel que fa a Marga, la dona, també molt prima i visiblement afectada per la seva situació, s'ha mostrat disposada a dir que no sabia res. 

Durant el judici Fernando ha demanat la seva anul·lació, mentre que Marga s'ha mostrat disposada a dir que no sabia res
Durant el judici Fernando ha demanat la seva anul·lació, mentre que Marga s'ha mostrat disposada a dir que no sabia res | Telecinco

El pare defensa la seva innocència

El pare de la petita Nadia, de fet,va acceptar fa poc parlar públicament al mateix programa d'Ana Rosa Quintana, a través d'una missiva, per insistir que la seva filla no està bé. «Que vinguin ara aquests metges, jutges i persones que tant saben i em garanteixin que la meva filla seguirà aquí molts anys, i amb una mínima qualitat de vida», va demanar l'home. 

A banda, Fernando va tornar a insistir en la seva innocència, denunciant que fa «654 dies que està segrestat sense la seva filla», que la troba a faltar, i va titllar de «pèssimes» les investigacions que s'estan duent a terme en contra seva, recordant que ja ha començat a «presentar querelles i demandes». «A ningú l'importa la meva filla Nadia, encara que se'ls ompli la boca parlant de la meva princesa», va concloure Fernando. 

 


Comentaris

envia el comentari