«He parlat amb Antonio David»: Marta López deixa clara la seva postura

Marta López ha estat expulsada de 'Supervivientes' i no ha canviat d'opinió davant el conflicte Carrasco-Flores

L'audiència de 'Supervivientes' ha decidit expulsar a Marta López pels seus atacs a Melyssa i per l'amistat que té amb Olga Moreno. Així doncs, l'exconcursant ha estat partícip de moltes converses en què l'esposa d'Antonio David ha carregat contra Rocío Carrasco.


La sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha desmuntat la versió d'Antonio David i Olga Moreno, i els ha posat en evidència. Tot i això, Marta López, que ja ha arribat a Espanya, no ha canviat d'opinió i així ho ha manifestat a la gala de 'Conexión Honduras'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Marta López parla sobre la seva expulsió

Aquesta nit, Marta López ha tornat al plató de 'Supervivientes' per parlar sobre la seva expulsió. L'exconcursant assegura que està molt dolguda i ha volgut recordar que a 'GH 2' també va ser expulsada molt aviat. «O ho he fet molt malament o no li agrado a la gent», s'ha preguntat Marta López.

D'altra banda, López ha parlat sobre la seva relació amb Olga Moreno i ha assegurat que «el que més m'ha impactat és que he rebut moltes trucades demanant-me que no torni a defensar a Olga. La defensaré. No entenc res». Davant aquesta declaració, el presentador Jordi González ha manifestat que possiblement hi ha gent que no entén la seva amistat amb Olga, però ella s'ha mantingut ferma i ha exposat que «estic acostumada, de vegades, a tenir molta gent 'falsa' i llavors diuen que això em perjudicarà».

Amb tot això, la col·laboradora Belén Rodríguez ha decidit intervenir i ha afirmat que «ja t'ha perjudicat, per això ets aquí». No obstant això, Marta no s'ha tallat ni un pèl i ha manifestat que «defensaré a Olga perquè em dona la gana i perquè ha estat companya de concurs, i ho sento».

Per si no n'hi hagués prou, Marta López ha reconegut que s'ha posat en contacte amb Antonio David Flores perquè volia fer-li arribar «un missatge molt bonic d'Olga». Per aquest motiu, diversos col·laboradors han assegurat que sí que se li nota que ha parlat amb ell, ja que sembla tenir la 'lliçó molt ben apresa'.

Defensa a Olga Moreno 'amb dents i ungles'

Belén Rodríguez ha criticat que Olga Moreno estigui parlant de Rocío Carrasco, dels seus fills, i fins i tot de Rocío Jurado. No obstant això, Marta López ha manifestat que «Olga no és un gos, té vida i ha viscut aquesta vida. I té dret a parlar. Parlarà de tot el que ha viscut. Ha parlat amb molt de respecte i a mi em sembla una mare exemplar, una tieta increïble i com a supervivent la millor».

No obstant això, molts dels espectadors no comparteixen l'opinió de Marta. Tanmateix, han volgut carregar contra ella a les xarxes socials amb missatges com els següents: 

  • «Doncs si abans no m'agradava, ara menys. Quina 'tiparraca'».
  • «Si defenses això... és que ets una masclista».
  • «Marta López no defrauda mai. Sempre defensant a la podridura».
  • «És que aquesta noia ha de ser protagonista per alguna cosa dels altres perquè mèrit propi no en té cap».

Comentaris

envia el comentari