IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Una participant de 'First Dates' indigna els espectadors dient que no sortiria amb un cambrer

La dona va explicar tot just arribar que buscava un home de poder adquisitiu alt i no li va donar una oportunitat a la seva cita

Seni va ser durament criticada al seu pas per 'First Dates' | Cuatro

Quan semblava que els participants de 'First Dates' no podien ficar més la pota, com va ocórrer amb la jove murciana que va preguntar si Logronyo estava a Barcelona, arriba algú nou disposat a superar l'anterior. En aquesta ocasió, les xarxes han carregat contra Seni, una empresària de 66 anys de València que va rebre tot tipus de crítiques per part dels espectadors per culpa d'una controvertida frase que molts han qualificat de classista.

La dona ja va advertir a la seva arribada al restaurant de Carlos Sobera que buscava un home amb un nivell adquisitiu alt, una idea que la va predisposar a rebutjar a qualsevol que tingués un perfil diferent. Seni va ser durament criticada perquè no es va mossegar la llengua a l'hora d'expressar el seu disgust amb una frase lapidària en saber que la seva cita era un cambrer anomenat Enrique: «No sortiria amb una persona que fos cambrera». Una taxativa declaració que va fer saltar les alarmes entre els usuaris de Twitter, que no van dubtar a comentar la seva opinió sobre el tema.

Enrique, per la seva banda, va intentar treure ferro a l'assumpte i conquistar-la amb les seves arts culinàries explicant-li que se li donava molt bé fer paelles. «No provaria la paella perquè significaria quedar una altra vegada amb ell», va respondre la valenciana. I per acabar-ho d'adobar, Seni va continuar dient més frases desafortunades: «Com que el senyor és un cambrer, és educat. Jo sí que li he agradat». Aquesta va ser la impertinència definitiva per als espectadors, que no podien mostrar-se més indignats davant l'opinió de la valenciana.


Comentaris

envia el comentari