Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja

Un participant de 'La isla' perd els papers: «Li prendré el que més estima»

Sap quin és el punt feble de la seva parella i amenaça en fer-li mal quan acabi el programa


La tercera edició de 'La isla de las Tentaciones' ha començat amb moltes ganes. No sabem si és perquè els participants ja saben com actuar respectes les edicions anteriors o perquè realment són així. Tots parteixen amb un mateix objectiu, posar a prova les seves relacions, algunes de les quals arriben molt deteriorades. La gelosia, les infidelitats i les mentides han arrasat amb l'amor que es tenien i ara se sotmeten a la prova més dura, resistir a la temptació.

El programa podria posar fi a la relació de Diego i Lola

Diego i Lola, una de les parelles que participen en el programa, ja fa tres anys que estan junts, però ella no és capaç de confiar en la seva parella. Diego fa dubtar a Lola amb unes imatges d'un videoclip en què es petoneja amb altres noies. Ara bé, ell al·lega que va haver de fer-ho perquès és la seva feina com a cantant i, a més, en el guió del videoclip es deia que havia de besar-se amb dues noies.

Diego va voler amagar-li el videoclip a Lola, però finalment el va veure. Aquesta traïció va fer molt mal a la relació, que no ha tornat a ser la mateixa. Ara, busquen enfortir la relació amb el programa de Telecinco.

No obstant això, Lola no té problema a reconèixer que li terroritza pensar que pot perdre la seva petita família: Diego i el seu gos. La concursant manifesta que és capaç de viure sense Diego, però que no podria prescindir del seu gos. Amb tot això, en la gala anterior, Lola va trencar a plorar i les seves companyes van assegurar-li que la custòdia del gos seria per a ella. 

L'italià Simone, temptador del concurs, està aconseguint captar l'atenció de Lola. És per això que la concursant ha volgut posar sobre la taula què passaria si trenqués la relació amb la seva parella. De fet, Diego ha vist les imatges de Lola amb Simone i ha decidit que es quedarà amb el gos si decideixen posar fi a la relació.

 

El concursant vol fer mal a la seva parella

Per altra banda, Diego ha manifestat que no estaria gens malament gravar un nou videoclip dins de la casa amb les temptadores que estan participant. Segurament ho haurà dit amb el propòsit de fer mal a la seva parella, però no ho ha aconseguit. Així doncs, Lola ha dit que és un pesat i un ridícul. 

És cert que encara és aviat per afirmar que la relació ja està trencada, però hauria de passar un miracle perquè aconsegueixin sortir junts del concurs. El temps ens dirà que passarà amb el gos de la parella i el pis on havien començat a formar una família. L'experiència ens diu que són molt poques les parelles que surten de 'La isla de las Tentaciones' amb la sensació d'haver reconfortat la relació.